Bani furați dintr-o sală de jocuri aflată în Fălticeni. Făptașul i-a jucat la păcănele. Polițiștii l-au identificat la scurt timp pe autorul infracțiuniiLocal

Bani furați dintr-o sală de jocuri aflată în Fălticeni. Făptașul i-a jucat la păcănele. Polițiștii l-au identificat la scurt timp pe autorul infracțiunii

       Accesări: 4471

Tentația câștigului s-a încheiat cu un dosar penal. Un bărbat din Fălticeni va răspunde în fața legii, după ce a furat banii dintr-o sală de jocuri. Făptașul voia doar să-și satisfacă pofta de joc, așa că nu a plecat cu suma însușită.

Fălticeneanul a jucat banii, în aceeași sală, la păcănele.

Norocul n-a fost cu el, astfel că a pierdut toți banii.

Fapta s-a petrecut miercuri, la o sală de jocuri din Fălticeni. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a profitat de faptul că la un moment dat casiera părăsise pentru scurt timp incinta unității.

Acesta a sustras cheia de la sertar, iar din interiorul acestuia a luat 1.200 lei.

Codrin Benta

Banii i-a jucat la un joc de tip slot machine.

Când casiera, o localnică de 43 de ani, s-a întors în sala de jocuri a constat că lipseau bani, așa că a sunat la 112.

Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112, de angajata unității, despre faptul că i-a fost sustrasă o sumă de bani.

Din verificări s-a stabilit că în jurul orei 18:30, apelanta se afla la o sala de jocuri de noroc, din municipiul Fălticeni, unde aceasta lucrează, iar la un moment dat a observat că dintr-un sertar aflat sub bar a fost sustrasă suma de 1200 lei, deși sertarul fusese închis cu cheia.

Polițiștii au urmărit imaginile surprinse pe camerele de supraveghere și apoi l-au căutat pe făptaș. La scurt timp l-au identificat pe acesta. Bărbatul se afla în imediata apropiere a localului.

Oamenii legii spun că la momentul comiterii faptei, autorul acesteia era singura persoană care se afla în interiorul sălii de jocuri.

Individul a recunoscut că a sustras cheia de la sertar, iar din interiorul acestuia a luat suma de 1.200 lei. Banii i-a jucat la un joc de tip slot machine.

Polițiștii i-au întocmit fălticeneanului de 34 de ani dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

ȘTIRI