Balul Gospodarilor din comuna Drăgușeni. Margareta Clipa i-a ținut în priză pe petrecăreți. Plugușorul pandemiei, discotecă și un foc de artificii spectaculosRural

Balul Gospodarilor din comuna Drăgușeni. Margareta Clipa i-a ținut în priză pe petrecăreți. Plugușorul pandemiei, discotecă și un foc de artificii spectaculos

       Accesări: 5913

Au început noul an cu o distracție pe cinste. De asta au avut parte localnicii care au participat vineri, 14 ianuarie, la Balul Gospodarilor din comuna Drăgușeni. Seara de joc, voie bună și cântec s-a ridicat la înălțimea așteptărilor celor care au participat.

Perechi de tineri, dar și familiști au ținut să nu rateze un astfel de moment.

Invitatul Balului de Anul Nou a fost unul de măsură. Îndrăgita interpretă Margareta Clipa i-a ținut în „priză” pe iubitorii muzicii populare cu un recital de zile mari.

Gospodarii drăgușeneni au avut poftă de joc și s-au prins hore, au jucat sârba și bătuta moldovenească. Recitalul, presărat cu melodii din repertoriul propriu, dar și câteva dintre cele mai cunoscute cântece populare, a durat puțin peste 60 de minute. Minute intense de voie bună.

Într-o pauză de dans, Margaretei Clipa i-a urat pe petrecăreți, recitând „Plugușorul Pandemiei”, compoziție proprie, versuri care au stârnit zâmbete și au completat buna dispoziție.

Solista a ținut să cânte și să ureze tradiționalul „La mulți ani” celor care și-au serbat onomastica de ziua Sfântului Vasile, printre aceștia și edilul localității, Vasile-Lică Cepoi.

La final, primarul comunei Drăgușeni i-a mulțumit artistei pentru recitalul deosebit, amintind că localnicii știu să muncească, dar și să petreacă.

Distracția a continuat cu recital al formației „Portativ” și o discotecă pentru cei tineri. Balul de Anul Nou a ținut șapte ore, și ar mai fi ținut încă pe atât dacă restricțiile nu ar fi impus limita pentru ora 2 noaptea.

În program a mai fost și un spectaculos foc de artificii.

Evenimentul s-a desfășurat la Căminul Cultural, fiind organizat de Primăria și Consiliul Local Drăgușeni.

ȘTIRI