Avocatul Gheorghe Zoița s-a dus la cele veșniceLocal

Avocatul Gheorghe Zoița s-a dus la cele veșnice

       Accesări: 1546

Un suflet blând și mereu optimist a plecat la ceruri. Gheorghe Zoița, unul dintre cei mai apreciați avocați ai Judecătoriei Fălticeni, s-a stins din viață. El a murit duminică, 7 februarie, pe patul de spital.

Gheorghe Zoița a fost răpus de coronavirus, avocatul petrecând aproape trei săptămâni la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, unde a fost internat după contactarea agentului patogen, după cum menționează un membru al familiei.

Familist convins, avocatul lasă în urmă trei copii, patru nepoți și o soție de care era mândru.

Colegii și prietenii l-au prețuit pentru modul cum gândea și acționa mereu, pentru felul său de a fi, un om jovial, deschis, dispus să îi ajute pe semeni.

Gheorghe Zoița s-a născut în Comuna Slatina.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Timp pe 17 ani, între 1975 și 1992, și-a desfășurat activitatea ca secretar al Primăriei comunei Slatina. Este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București, unde a urmat și studii postuniversitare.

Aproape 30 de ani, din 1992 și până la jumătatea lunii ianuarie 2021, activează ca avocat în cadrul Baroului Suceava, fiind printre primii avocați care vor profesa după reînființarea Judecătoriei Fălticeni, în anul 1995.

Funeraliile avocatului Gheorghe Zoița vor avea loc marți, 9 februarie. Slujba de înmormântare va începe la ora 10, la Biserica Sfinții Mihai și Gavril din comuna Slatina.

Condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l ierte!

ȘTIRI