Avansări în grad pentru pompierii și jandarmii din Fălticeni. 30 de subofițeri au primit noile gradeLocal

Avansări în grad pentru pompierii și jandarmii din Fălticeni. 30 de subofițeri au primit noile grade

       Accesări: 1644

Cu o „treaptă” mai sus în carieră. Zeci de jandarmi și pompieri au fost avansați în grad la final de iulie și, respectiv, început de august. La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi și la Detașamentul de Pompieri Fălticeni a fost sărbătoare, 30 de cadre militare au primit cu emoție noile grade.

Acestea reprezintă un adevărat simbol motivaţional şi o recunoaştere a muncii depuse pentru fiecare militar.

În cadrul ceremoniei, subofițerii au primit felicitări și un mesaj de încurajare pentru deoarece „avansarea reprezintă un moment de maturitate, care scoate în evidență evoluția bună în carieră”.

La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi din Fălticeni, ceremonia s-a desfășurat pe platoul instituției.

Șase cadre militare au fost avansate în grad: Sava Mircea la gradul de locotenent, Alexa Marcel la gradul de plutonier adjutant șef, Manolache Oana la gradul de plutonier adjutant, Chirilă Denisa la gradul de plutonier, Nistor Daniel la gradul de plutonier și Galbenu Alexandru la gradul de maistru militar cls. III.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Festivitatea s-a desfășurat joi, 26 iulie, în prezența noul comandat al școlii, colonelul Radu Blaga.

Ceremonia pentru avansările în grad la Detașamentul de Pompieri Fălticeni au avut loc luni, 2 august.

23 de subofițeri au primit noile grade în cadrul evenimentului amintit.

20 de pompieri au trecut de la gradul de plutonier major la plutonier adjutant, doi de la gradul de plutonier la plutonier major și un pompier de la gradul de plutonier adjutant la plutonier adjutant șef.

Gradele au fost înmânate de comandantul detașamentului, sublocotenentul Daniel Oniciuc, în prezența locotenent-colonelul Sorin Sauciuc, adjunct al inspectorului șef ISU Suceava, fostul comandant al pompierilor fălticeneni.

ȘTIRI