Avansări în grad la Poliția Municipiului Fălticeni. Cinci polițiste de la SPR Preutești, Mălini și Vadu Moldovei au urcat pe următoarea treaptă profesionalăLocal

Avansări în grad la Poliția Municipiului Fălticeni. Cinci polițiste de la SPR Preutești, Mălini și Vadu Moldovei au urcat pe următoarea treaptă profesională

       Accesări: 9019

Momente de împlinire și bucurie. Ziua Poliţiei Române, marcată la 25 martie, este prilej pentru avansări în grad ale ofițerilor și subofițerii ce activează în unitățile și secțiile de poliției ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava. Oamenii legii au bifat momentul aniversar comemorând polițiștii eroi căzuți la datorie, dar și prin organizarea unor activități interactive în comunitate.

2022 este an jubiliar, pentru că s-au împlinit 200 de ani de la înființarea Poliției Române.

Unii au fost avansați la împlinirea stagiului minim în grad profesional, iar cei care s-au evidențiat în mod deosebit în activitatea de poliție, au fost recompensați cu avansarea în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Anul acesta au primit gradul profesional următor doi polițiști din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni.

Este vorba de Georgel Pușcașu (Biroul Investigații Criminale), avansat la gradul de agent șef, și Constantin Brăneanu (Biroul Rutier), avansat, înaintea îndeplinirii stagiului minim, la gradul de agent șef principal.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

În anul jubiliar și doamnele din poliție au fost în rândul celor recompensați. De Ziua Poliției Române cinci polițiste de la SPR Preutești, Mălini și Vadu Moldovei au urcat pe următoarea treaptă profesională.

Din cadrul SPR Preutești au fost avansate în grad Mihaela Vîntu (inspector principal), Andreea Voitic (agent principal), Cristiana Capră (agent principal), iar de la SPR Mălini și SPR Vadu Moldovei au fost avansate în grad Marinela Meșinschi (agent principal) și Mirela Harag (agent șef adjunct).

Alți cinci polițiști din cadrul secțiilor de poliție rurală arondate Poliției Municipiului Fălticeni au primit gradul profesional următor.

Din cadrul SPR Mălini au fost avansați Oanea Pavel (comisar), Liviu Prisacă (agent șef), Andrei Iftimescu (agent principal) și Florin Nistor (agent principal).

De la SPR Preutești au fost avansați Florian Rotaru (agent șef) și Andrei Holban (agent principal).

Cu prilejul Zilei Poliției Române au fost avansați 182 de polițiști ce fac parte din structurile IPJ Suceava.

ȘTIRI