Autoturism urmărit și percheziționat de polițiști. Două persoane au fost încătușate în centrul municipiului FălticeniLocal

Autoturism urmărit și percheziționat de polițiști. Două persoane au fost încătușate în centrul municipiului Fălticeni

       Accesări: 2001

Misiune pentru oamenii legii. Două echipaje de Poliției au fost angrenate într-o urmărire desfășurată pe raza municipiului Fălticeni. Un autoturism a fost blocat în traficul rutier, iar după efectuarea unei percheziții două persoane au fost încătușate de agenți.

Acțiunea s-a derulat în această seară.

Martorii oculari spun că echipajele Poliției au urmărit mașina care se deplasa pe strada Sucevei, până în zona centrală.

Agenții de poliție au blocat-o în apropierea Blocului Turn. Unul dintre echipajele participante la acțiune face parte din Biroul de Ordine Publică al Poliției Municipiului Fălticeni.

Polițiștii au procedat la percheziționarea autoturismului Dacia Logan. Mașina este înmatriculată în Ungaria.

Polițiștii au flancat mașina, iar ulterior au încătușat două persoane, după cum explică un martor ocular.

Surse din cadrul Poliției au afirmat că misiunea, se leagă de existența unei infracțiuni dată în consemn în această după-amiază.

Cei doi străini au fost implicați în comiterea unei fapte în municipiul Suceava. Surse din cadrul Poliției susțin că este vorba de un act de tâlhărie realizat pe stradă, cu deposedarea sumei de 800 de euro.

Cercetările sunt desfășurate de polițiștii suceveni.

ȘTIRI