Aurora Multimarket inaugurează al doilea magazin în Fălticeni. Marea deschidere are loc pe 22 decembrieEconomic

Aurora Multimarket inaugurează al doilea magazin în Fălticeni. Marea deschidere are loc pe 22 decembrie

       Accesări: 3578

Oferte speciale și prețuri reduse înainte de Crăciun. Aurora Multimarket inaugurează cel de-al doilea magazin în municipiul Fălticeni și al cincilea din cadrul rețelei din România. Deschiderea are loc vineri, 22 decembrie, de la ora 9:00.

Noul magazin este localizat pe Bulevardul 2 Grăniceri, pe locul fostului magazin „Vasilache”, la intersecția cu strada Filaturii.

Clienții vor fi încântați de numeroasele oferte pregătite la deschidere, mii de produse fiind oferite la prețuri speciale. Aurora Multimarket oferă zilnic mii de produse la prețuri accesibile pentru casa și sufletul lor, fără a compromite calitatea.

Experiența de cumpărături este definită prin trei factori: calitate, diversitate și prețuri accesibile.

Cu ocazia deschiderii, noului magazin, aflat pe Bulevardul 2 Grăniceri, fălticenenii vor avea parte de reduceri la peste 1.100 de produse, cadouri pentru primii 100 de clienți, baloane și surprize dulci.

Lanțul de magazine Aurora Multimarket se distinge prin gama de produse de consum, cuprinzând alimente, articole de îngrijire personală, de menaj și detergenți, până la produse pentru casă, accesorii pentru baie, bucătărie, jucării și electrocasnice mici, toate la prețuri extrem de avantajoase, începând de la doar 1 leu.

Clienții aleg aceste magazine pentru diversitatea ofertei, care cuprinde peste 5.000 de articole din peste 20 de categorii diferite, inclusiv produse de sezon, la prețuri medii de 5 lei.

Magazinul se remarcă prin prețuri competitive pentru produsele de zi cu zi, acoperind nevoile de bază, dar și pentru articole în trend, promovând un raport corect între calitate și preț.

Aurora Multimarket se adresează unui public divers, de la consumatori practici cu venituri moderate, orientați către economii, care caută alternative avantajoase pentru produsele de bază, până la cei pasionați de cumpărături, dornici să exploreze și să descopere mereu produse care să le atragă atenția.

ȘTIRI