Asociația „Darul Binecuvântării” și Primăria Comunei Forăști au adus magia Crăciunului pentru 15 copii care provin din familii defavorizateRural

Asociația „Darul Binecuvântării” și Primăria Comunei Forăști au adus magia Crăciunului pentru 15 copii care provin din familii defavorizate

       Accesări: 1181

Decembrie este luna cadourilor și a faptelor bune. În registrul acestora se înscrie și campania umanitară inițiată de Asociația „Darul Binecuvântării”, campanie destinată unui grup de copii din comuna Forăști. Cu sprijinul și implicarea autorităților locale, acțiunea caritabilă s-a transformat într-o mare de zâmbete pentru cei mici.

Darurile pregătite pentru ei au fost surpriza unei zile de duminică, un moment perfect pentru o bucurie înainte de sărbători.

Partenerii, Asociația „Darul Binecuvântarii” și Primăria Comunei Forăști, au hotărât să-l aducă mai devreme pe Moș Crăciun, iar după ce toate detaliile au fost puse la punct, campania și-a produs efectele.

15 copii care provin din familii defavorizate au primit ghete și haine nou-nouțe.

Cumpărăturile au fost făcute din magazinele unor mărci cunoscute, așa că beneficiarii au primit doar lucruri de calitate.

Alma Clinic

Produsele au fost achiziționate dintr-un fond caritabil la care au contribuit mai muți oameni de bine.

Donațiile financiare au venit din partea unor persoane care au dorit să rămână anonime, preferând ca satisfacția sufletească să ia locul în locul promovării în spațiul public.

Membrii Asociația „Darul Binecuvântării” au declarat că aceasta acțiune s-a concretizat și prin implicarea Primăriei Comunei Forăști, în mod deosebit Compartimentul de Asistență Socială și Asistență Comunitară.

ȘTIRI