Artă și pasiune la Salonul Academy Studio B’est Fălticeni. Echipa care îți pune în evidență stilul și frumusețeaEconomic

Artă și pasiune la Salonul Academy Studio B’est Fălticeni. Echipa care îți pune în evidență stilul și frumusețea

       Accesări: 2794

Un vechi proverb spune că „haina îl face pe om”. În zilele noastre, nu doar haina contează, ci și tunsoarea sau coafura, pentru că acestea contribuie la aspectul nostru. Așa se face că meseriile de frizer și coafeză au devenit din ce în ce mai populare printre tineri.

Unii dintre aceștia au devenit adevărați artiști în domeniu, desigur ajutați de talent, abnegație și foarte multă muncă.

Printre ei se află Daniela și Dragoș Butnariu au scris paginile unei povești de succes numită Salon Academy Studio B’est.

Au început într-un moment extrem de dificil, în primăvara anului 2020, pe timp de pandemie, când restricțiile veneau în avalanșă. Aveau doar trei scaune în frizerie și un public de convins, că merită să te lași pe mâna lor.

Daniela și Dragoș au creat o afacere de familie bazată pe trei coordonate care merg mână în mână: plăcerea lucrului bine făcut, satisfacția clientului și atenție la detalii.

Mânați de aceeași pasiune, tânăra familie Butnariu face pasul spre antreprenoriat, muncind cot la cot cu angajații.

Dragoș s-a lovit în adolescență de numeroase experiențe cu frizeri cărora tocmai astea le lipsea. Un gând i-a spus că n-ar fi rău să încerce el, după terminarea școlii, dacă poate fi un bun frizer.

Fascinat de această meserie, unde se cere precizie și îndemânare, a învățat de la cei mai buni s-a întors în orașul natal și, alături soția Daniela, cei doi au deschis pe aleea pietonală, sau „faleza” cum îi spun fălticeneni, Salonul Academy Studio B’est.

Este un concept integrat de servicii de înfrumusețare, prin care Daniela și Dragoș, alături de echipa lor au reușit să-și croiască drumul către excelență, transformând fiecare vizită într-o experiență memorabilă.

Acest salon s-a născut dintr-un vis împărtășit de o echipă dedicată, hotărâtă să aducă pasiunea pentru frumusețe în inimile clienților săi.

Într-o industrie în continuă evoluție, ei au ales să își contureze imaginea printr-o abordare modernă și inovatoare. Salonul, amenajat cu gust și atenție la detalii, este o reprezentare vizuală a devotamentului lor pentru oferirea celor mai bune servicii.

Un element distinctiv al Salonului Academy Studio B’est este gama completă de servicii pe care o oferă. Frizerie, coafor, extensii gene, manichiură, pedichiură, pensat și epilat, toate sub același acoperiș, reprezintă un avantaj pentru clienți, eliminând necesitatea de a se deplasa în mai multe locații.

Recent, frizeria salonului a făcut un pas semnificativ către confortul maxim al clienților prin înlocuirea scaunelor cu unele de ultimă generație. Aceste scaune nu doar oferă o experiență relaxantă, dar aduc și un plus de modernitate în atmosfera deja plină de energie pozitivă.

Urmează să aibă loc încă o schimbare de aspect a frizeriei, în foarte scurt timp, menită să ofere cea mai bună experiență și stare de spirit clienților săi.

Tunsul la Salon Academy Studio B’est nu este doar o simplă procedură, ci o formă de artă. Stilul și tehnicile de ultimă oră folosite de frizerii lor transformă fiecare ședință într-o oază de înfrumusețare, unde clienții se simt răsfățați și gata să iasă în evidență.

Serviciile de calitate, echipa pasionată și atmosfera prietenoasă fac din Salonul Academy Studio B’est un loc preferat pentru cei care caută mai mult decât o simplă vizită la frizer. Prin fiecare tunsoare și tratament, ei reușesc să creeze conexiuni autentice și să își fidelizeze clientela.

Cu pasiunea pentru frumusețe în centrul atenției, Salon Academy Studio B’est nu oferă doar servicii de top, ci și oportunități de învățare extraordinare. Periodic, ei organizează cursuri de frizeri, unde arta tunsului devine accesibilă pentru cei dornici să își dezvolte abilitățile.

Aceste cursuri nu sunt doar despre tehnică; ele înseamnă descoperirea secretelor meseriei și transformarea într-un maestru al frumuseții.

Cursurile sunt structurate în etape de teorie și practică, oferind studenților o perspectivă amplă asupra domeniului frizeriei. În plus, participanții nu doar că învață cum să manevreze cu pricepere foarfeca, ci au ocazia de a pune în practică cunoștințele dobândite într-un mediu real.

Dar provocările nu se opresc aici. Salon Academy Studio B’estt nu doar predă arta frizeriei, ci și o premiază pe cea mai dedicată persoană cu o mașină de tuns profesională, complet gratuită, și o diplomă acreditată, recunoscută la nivel național și internațional.

În paralel, salonul organizează și cursuri de extensii gene, sub îndrumarea atentă a unei specialist în domeniu, care știe cum să creeze evantaiuri perfecte și să ofere clienților un aspect seducător. De la tehnicile 1D la 3D, cursanții sunt ghidați pas cu pas în universul fascinant al extensiilor de gene, învățând cum să creeze seturi personalizate și să le îngrijească.

Salon Academy Studio B’est nu doar oferă servicii, ci construiește experiențe și formează viitori profesioniști în frumusețe. Este locul unde pasiunea devine o artă, iar cunoștințele se transformă în reușite remarcabile, experiențe personalizate, unde pasiunea pentru frumusețe întâlnește excelența!

ȘTIRI