Aromă distinctă și sănătate. Un tânăr din Fălticeni produce în Grecia și le livrează românilor ulei de măsline naturalEconomic

Aromă distinctă și sănătate. Un tânăr din Fălticeni produce în Grecia și le livrează românilor ulei de măsline natural

       Accesări: 15380

Natura este extrem de generoasă cu oamenii. Este locul din care primim energii binefăcătoare pentru sănătate, dar și resurse care pot contribui la bunăstarea noastră. Pornind de la această idee, un tânăr din Fălticeni s-a îndreptat spre însorita Grecie, unde și-a împlinit un vis, și-a găsit drumul, și-a descoperit menirea.

Sprijinit de tatăl său, Eusebiu Vieru pune bazele unei afaceri durabile și frumoase, prin care dă viață „aurului lichid”.

Așa este supranumit uleiul de măsline, un aliment cu numeroase beneficii pentru sănătate.

Tânărul Eusebiu și-a stabilit cartierul general în Peloponez, peninsula din sudul Greciei, un loc binecuvântat, un tărâm încărcat de legendă, istorie și parfum mediteraneean.

Această afacere nu este doar despre produse, ci și despre o poveste de muncă asiduă și dragoste pentru bunătățile oferite de natură.

În inima pitoreștilor livezi din Kalamata, tânărul din Fălticeni cultivă măslini, arborii veșnic roditori, lăsând natura să-și urmeze cursul până la culesul fructelor. Eusebiu nu intervine în niciun fel asupra creșterii fructelor, măslinele recoltate fiind, astfel, 100% naturale.

Presate la rece cu ajutorul unor tehnologii specifice, fructele se transformă în ulei de măsline pur sau extravirgin și, totodată, nefiltrat, un produs ce păstrează aroma mediteraneeană autentică.

Fiecare picătură este o călătorie în sânul naturii.

Uleiul de măsline pur și autentic, produs în livezile proprii, cu dragoste și respect pentru tradiție, pot ajunge pe mesele fălticenenilor.

Produsele sunt ambalate sub marca proprie „Veros el Greko” și pot fi livrate în sticle sau recipiente metalice.

Clienții pot alege una dintre patru variante, la 1 litru – 70 lei, 3 litri – 160 lei, 5 litri – 240 lei, 17 litri – 700 lei. Gama de produse mai include și măsline în saramură și oțet roșu messinian, veritabile delicii mediteraneene: 1 kg – 45 lei, 2 kg – 80 lei.

Produsele sunt foarte apreciate de români. Asta pentru că Eusebiu mizează pe produse naturale, proaspete și savuroase.

Pentru cei din afara orașului, produsele „Veros el Greko” vor sosi prin curier în cel mult trei zile lucrătoare.

Pentru locuitorii din Fălticeni, livrarea este asigurată personal.

Pentru comenzi și detalii suplimentare, sunați la 0757 045 607.

Fălticeneanul Eusebiu Vieru vă invită să fiți parte din această poveste mediteraneeană, cu „stropi” de soare și sănătate în fiecare picătură de ulei de măsline extravirgin, nefiltrat, marca „Veros el Greko”.

Parte din munca acestui tânăr este și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/VieriuEusebiu09

ȘTIRI