Antonia și Yannis Pavel concertează la Fălticeni. Tinerele talente locale vor deschide programul muzical de astăziLocal

Antonia și Yannis Pavel concertează la Fălticeni. Tinerele talente locale vor deschide programul muzical de astăzi

       Accesări: 2426

Seria de spectacole muzicale continuă. Miercuri, 19 iulie, sunt programate noi spectacole la Zilele Municipiului Fălticeni. După ce ieri seară au concertat Proconsul, Diana Matei și Taraful Cleante, și Ștefan Petre, astăzi sunt vor evolua Antonia și Yannis Pavel.

Programul va fi deschis de artiștii în devenire din zona Fălticeni.

Începând de la ora 17, talentații tinerii Alexandru Norocel, Bianca Coifan, Marta Andreica și Daria Cojocaru vor încânta publicul cu melodii din bogatul folclor moldovenesc.

Grupurile „Moldava” și „Micii Răzeși”, coordonate de profesoara Lenuța Rusu”, vor încânta publicul cu o suită de melodii populare.

Formațiile de dans din cadrul Centrului Cultural „G.V. Birlic” vor completa partea artistică din cadrul evenimentului de la Fălticeni.

Alma Clinic

Pe scena amenajată pe platoul stadionului „Nada Florilor”, din apropierea Bazei de Agrement din Fălticeni, vor urca tânărul Yannis Pavel și îndrăgita solistă Antonia.

Yannis Pavel va susține concertul la ora 21, după care Antonia va încheia programul muzical al zilei cu un spectactol de excepție.

Prezentatorul evenimentelor muzicale este Vlad Baba.

Zilele Municipiului Fălticeni sunt organizate de Primăria și Consiliul Local Fălticeni în parteneriat cu Yannis Baby Park.

Numeroși agenți economici locali, din zona Fălticeni, dar și din județul Suceava, și-au arătat disponibilitatea de a sprijini financiar ampla manifestare ce include momente artistice, sportive, muzicale și spirituale, iar autoritățile locale țin să le mulțumească pentru implicare.

Zilele Municipiului Fălticeni / 19 iulie

  • Ora 17 – Program al tinerilor soliști din zona Fălticeni
  • Ora 19 – Grupurile folclorice „Moldava” și Micii Răzeși
  • Ora 20 – Program artistic al formațiilor de dans din Fălticeni
  • Ora 21 – Concert Yannis Pavel
  • Ora 22 – Concert Antonia

ȘTIRI