Accesări: 8445

Primăvara începe cu vești bune de la Alma Clinic. Cel mai modern și bine dotat centru medical privat din municipiul Fălticeni își întâmpină clienții cu o nouă ofertă. Persoanele care aleg să facă o consultație pe specialitatea Urologie beneficiază de analize medicale fără plată.

Mai exact, Alma Clinic oferă un pachet gratuit pentru clienții care vor să verifice sănătatea prostatei.

Aceștia primesc două analize în acest pachet, este vorba de PSA (analiză pentru cancerul de prostată), care presupune recoltarea unei probe de sânge, trimisă la laborator pentru analiză, și un sumarul de urină, de asemenea fără plată.

În altă ordine de idei, persoanele vor plăti doar consultația, iar analizele sunt gratuite. Oferta este valabilă pe toată durata lunii martie.

Consultațiile pe specialitatea Urologie sunt realizate de doi doctori apreciați, medicul primar Danii Sergiu și medicul specialist Oleg Mereuță.

Programări pentru consultații se fac telefonic la numărul 0754 471 246.

Centru medical modern. 25 de specialități medicale într-un singur loc

Pentru cei care încă nu au trecut pragul centrului medical, aceștia trebuie să știe că Alma Clinic oferă servicii de sănătate în regim ambulatoriu, acoperind în prezent peste 25 de specialități medicale.

Fiecare medic specialist care activează la Alma Clinic este recunoscut în mediul medical ca făcând parte din elita medicilor, atât în Suceava, cât mai ales în Iași.

În prezent, echipa este formată din 14 angajați și 25 de cadre medicale care deservesc în condiții optime un număr de aproximativ 300 de pacienți zilnic.

ȘTIRI