Alessfra Sped Fălticeni oferă servicii sigure și accesibile în transportul internațional auto, de persoane şi coleteEconomic

Alessfra Sped Fălticeni oferă servicii sigure și accesibile în transportul internațional auto, de persoane şi colete

       Accesări: 1042

Poveștile de succes în lumea afacerilor sunt deseori clădite pe pasiune, ambiție și dedicare. Alessfra Sped, firma de transport înființată de Revelino, un fost șofer cu ambiții mari, este un exemplu elocvent al acestei filosofii. Cu sediul în Fălticeni, firma a luat naștere în cursul anului 2019, iar de atunci și-a extins rapid aria de operare și gama de servicii oferite în transportul internațional.

Transport Persoane – Confort și Siguranță într-un Mediu Modern

Alessfra Sped se remarcă prin flota sa de microbuze de 8+1 persoane, special concepute pentru a oferi un mediu sigur și confortabil călătorilor. Aceste vehicule mixte sunt echipate cu dotări avansate, inclusiv televizor, lumini ambientale și sistem de încălzire, asigurând călătoriile sunt nu doar sigure, ci și plăcute. Cu o revizie săptămânală și asigurări adecvate, firma pune accentul pe siguranță și calitate în transportul de persoane.

Photo: Freepik (Image by Drazen Zigic)

Transport Colete – Soluții versatile pentru Expediții Sigure

Microbuzele 8+1 ale Alessfra Sped nu sunt doar pentru transportul de persoane; ele sunt, de asemenea, o soluție versatilă pentru expedierea coletelor. Firma asigură un mediu sigur pentru transportul coletelor, inclusiv al celor fragile. Cu zone de operare extinse în regiunea Moldovei și destinații strategice către vamă, Alessfra Sped se impune ca un partener de încredere pentru expeditorii și destinatarii care apreciază promptitudinea și profesionalismul.

Foto: Freepik (Image by Freepik)

Trasee Internaționale – Legături sigure cu Europa

Cu o experiență vastă în transportul auto internațional, Alessfra Sped oferă servicii de calitate pe rutele Romania – Finlanda și Romania – Germania – Belgia – Olanda, inclusiv retur. Principalele țări tranzitate pentru fiecare rută sunt bine stabilite, asigurând clienților transparență și predictibilitate în servicii.

Viziune și atitudine

Firma a evoluat de la un vis personal la o afacere de succes, susținută de o viziune clară și atitudine pozitivă. Revelino, fondatorul Alessfra Sped, și-a început cariera în domeniul transportului auto în Finlanda, acumulând experiența necesară pentru a-și construi propria firmă de transport. Cu servicii ireproșabile și o flotă modernă, firma este în prezent un nume de încredere în domeniu.

Zone de operare și politici clare

Cu o acoperire extinsă în Moldova și rute către vamă, Alessfra Sped deservește cu profesionalism Fălticeni, Suceava, Neamț, Botoșani, Iași, Bacău și multe altele. Cu toate acestea, firma are politici clare privind tipurile de mărfuri transportate, promovând transparența și respectarea legilor în vigoare.

Alessfra Sped – Atuuri care contează

Punctualitatea, seriozitatea și rapiditatea reprezintă atuurile principale ale Alessfra Sped. Cu un angajament constant față de clienți și o flotă de încredere, firma este gata să răspundă cerințelor tot mai diverse ale pieței.

Viitorul Sună Promițător

Alessfra Sped nu doar servește nevoile actuale ale clienților, ci și investește în viitor. Cu extinderea continuă a serviciilor și traseelor, firma se pregătește să ofere soluții și mai variate pentru transportul auto internațional.

Contact și detalii de serviciu

Pentru informații suplimentare și solicitări de transport, puteți contacta echipa Alessfra Sped la numerele de telefon: 0731 198 600. Pentru detalii și tarife, vizitați pagina de Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100089045547655

ȘTIRI