Achiziție buldoexcavator pentru Primăria Comunei Boroaia printr-un proiect GAL Suceava Sud EstRural

Achiziție buldoexcavator pentru Primăria Comunei Boroaia printr-un proiect GAL Suceava Sud Est

       Accesări: 177

Comunicat de presă

Nr. de înregistrare: 340/27.11.2019

Asociația Grupul de Actiune Locală G.A.L. Suceava Sud-Est prezintă inițiative de succes și aduce în atenția publicului larg proiecte care prezintă o imagine concretă a măsurilor de finanțare prin Strategia de Dezvoltare Locală 2017-2020. Aceste proiecte au condus la realizări care includ achiziția de utilaje agricole și non agricole pentru antreprenorii ce fac parte din arealul inclus in SDL și anume: comuna Vadu Moldovei, comuna Boroaia, comuna Dolhești, comuna Forăști și comuna Drăgușeni,

În zona GAL Suceava Sud-Est, 14 beneficiari au primit finanțare nerambursabilă pentru a-și dezvolta activitatea.

Beneficiarii acestor proiecte sunt persoane fizice și juridice, doctori, fermieri, autorități publice, oameni care au văzut potențialul unei investiții și au avut curajul să elaboreze proiecte care le-au schimbat viața, iar prin inițiativele lor au contribuit la consolidarea zonei și la asigurarea unor condiții de trai mai bune pentru locuitorii ei.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Dezvoltarea rurală durabilă poate fi realizată și prin intermediul proiectelor mici ale unor oameni cu inițiativă. Munca și devotamentul fac dintr-o idee o afacere rentabilă, iar acest lucru este dovedit și de beneficiarul proiectului prezentat în actualul comunicat de presă și anume: UAT BOROAIA.

Echipa GAL Suceava Sud-Est, împreună cu domnul manager proiect Iacob Alexandru – Lory și domnul primar Berariu Vasile anunță că, în urma derulării Apelului de Selecție pentru măsura M3/6B – ”Dezvoltarea, modernizarea și extinderea infrastructurii pentru populația din regiunea Suceava Sud – Est”, ce a fost lansat în anul 2018, UAT BOROAIA (membru fondator al GAL Suceava Sud – Est) a achiziționat prin accesare de Fonduri Europene Nerambursabile următorul utilaj agricol: buldoexcavator.

Banii pentru utilaj provin de la Uniunea Europeană și Guvernul României prin PNDR (Programul Național de Dezvoltare Rurală).

Valoarea totala a proiectului de la UAT BOROAIA este de 57.500 euro.

UAT BOROAIA a primit pentru achiziția utilajului 57.500 euro finanțare nerambursabilă.

Asociația GAL Suceava Sud Est

Data
27.11.2019

Reprezentant Legal
Cantoriu Ionel

ȘTIRI