ACET va întrerupe apa potabilă în Fălticeni. Noi defecțiuni pe rețea. Sunt afectați consumatorii de pe 20 de străziLocal

ACET va întrerupe apa potabilă în Fălticeni. Noi defecțiuni pe rețea. Sunt afectați consumatorii de pe 20 de străzi

       Accesări: 1682

Noi probleme pe rețea. Infrastructura pentru transportul apei potabile în Fălticeni este afectată de avarii. ACET este nevoit să oprească furnizarea acesteia pentru intervenții de urgență.

Lucrările nu suferă amânare, iar operatorul local anunță sistarea apei în două cartiere din oraș.

Este vorba despre 2 Grăniceri și Maior Ioan.

Reparațiile sunt programate marți, 16 ianuarie, și vor dura șapte ore.

Consumatorii casnici nu vor avea apă potabilă între orele 9 și 16. Vor fi remediate defecţiuni pe conducta de aducțiune din frontul de Captare Baia 1 și 2 către rezervoarele amplasate în zona Pietrari și Oprișeni.

Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: I. Creangă, Voluntari, Lizucăi, Pictor Aurel Băeșu, Al.
Pinului, V. Ciurea, Plt. Iacob, Pietrari (parțial), Ștefan cel Mare (parțial), Cuza Vodă (parțial), Ion
Dragoslav (parțial), Dumbrava Minunată, 2 Grăniceri (parțial), Sublocotenent Grigoraș, Răzeșilor, Caporal Popescu, Plutonier Ghiniță, Humorului, Caporal Diaconița, Plugari.

Unități afectare de întreruperea apei potabile: Rogelya, Casa Memorială Mihail Sadoveanu, OMV, Lidl, Spital TBC, Spălătorie Asaftei, Hotel Sofia, Tiger, Service Romfour.

ACET Fălticeni reamintește că la reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului de turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute și apa să fie utilizată doar în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

Dacă situația persistă, consumatorii sunt rugați să sune la Dispeceratul ACET S.A. Suceava, iar echipa de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru soluționarea problemei sesizate.

ȘTIRI