Accidente petrecute în comunele Forăști și Râșca. Mașină intrată într-un cap de pod. Biciclist rănit de un autoturismRural

Accidente petrecute în comunele Forăști și Râșca. Mașină intrată într-un cap de pod. Biciclist rănit de un autoturism

       Accesări: 666

Numărul evenimentelor rutiere din zona Fălticeni cresc în lunile de vară. Luna august înregistrează mai mai multe incidente pe șosele decât anul trecut. Există zile când, pe lângă tamponări, sunt și accidente cu victime.

La începutul acestei săptămâni, polițiștii au fost prezenți la două accidente într-o singură zi.

Evenimentele rutiere s-au produs luni, pe raza comunelor Forăști și Râșca.

În jurul orei 6.45, în localitatea Oniceni, mașina condusă de un humorean a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma accidentului un pasager s-a rănit. Acesta a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Alma Clinic

Șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Al doilea eveniment s-a produs în jurul orei 17, în comuna Râșca.

Un autoturism, ce se deplasa pe D.J.155A, a surprins și accidentat un localnic de 50 de ani, care ieșea din curtea imobilului, pe o bicicletă.

Mașina era condusă de o localnică de 44 de ani.

Din evenimentul rutier a rezultat rănirea biciclistului, transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii participanți la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri, oamenii legii au întocmit dosar penal.

ȘTIRI