Accident rutier în comuna Bunești. Două autoturisme s-au ciocnit într-o intersecție. Un minor s-a rănitRural

Accident rutier în comuna Bunești. Două autoturisme s-au ciocnit într-o intersecție. Un minor s-a rănit

       Accesări: 1059

Nerespectarea unor simple reguli rutiere poate da mari bătăi de cap. Din același motiv se produc și accidente rutiere, cu urmări dintre cele mai nedorite. Miercuri seara, pe raza comunei Bunești, două autoturisme s-au ciocnit într-o intersecție, un minor fiind rănit.

Coliziunea dintre cele două mașini, soldată cu rănirea unei persoane, a fost anunțată prin 112, la dispeceratul Poliției Municipiului Fălticeni.

Echipa operativă din cadrul Compartimentului Rutier s-a deplasat la fața locului, pentru desfășurarea cercetărilor.

Din primele verificări reiese că miercuri, 14 februarie, în jurul orei 20, pe raza satului Podeni, comuna Bunești un bărbat de 38 ani, din comuna Șcheia, în timp ce conducea auto marca Volvo, pe strada Păcii, la intersecția cu strada Principală nu a respectat semnificația indicatorului ”STOP” și a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate autoturismului marca Land Rover, condus de un tânăr de 19 ani, care circula pe str. Principală, din partea stângă.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui minor, în vârstă de 12 ani, pasager pe locul din față dreapta în auto marca Land Rover.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Victima a fost transportată cu ambulanța la UPU Suceava.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru.

Rezultatele au fost negative în ambele cazuri.

Potrivit procedurilor în vigoare, șoferii implicați în accidentul rutier au fost conduși la Spitalul Municipal Fălticeni pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

Polițiștii au întocmit dosar penal.

ȘTIRI