Accident rutier pe raza comunei Bunești. Mașina unui șofer de 60 de ani s-a izbit într-un Porsche. Sunt patru victimeRural

Accident rutier pe raza comunei Bunești. Mașina unui șofer de 60 de ani s-a izbit într-un Porsche. Sunt patru victime

       Accesări: 8184

Sfârșitul de săptămână este marcat de un eveniment rutier. Două autoturisme au intrat în coliziunea pe raza comunei Bunești. Unul dintre autovehicule s-a răsturnat în afara carosabilului, iar celălalt s-a pus de-a curmezișul pe șosea. Patru persoane au fost rănite.

Incidentul s-a produs vineri, 17 februarie, la amiază, în jurul orei 12, la intrarea în comuna Bunești, pe DN2, dinspre Fălticeni.

La fața locului s-au deplasat pompierii Detașamentului Fălticeni cu autospeciala pentru descarcerare, paramedicii SMURD și trei echipaje din cadrul Ambulanței Fălticeni.

Patru persoane rănite au fost monitorizate de către echipajele medicale și paramedicale, victimele fiind transportate la Spitalul Municipal Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Accidentul rutier s-a produs într-un sector marcat cu linie continuă.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Un șofer în vârstă de 60 de ani, din comuna Rădășeni, conducea un Volkswagen Golf, iar pe fondul unei depășiri pe linia continuă, autoturismul său s-a izbit într-un vehicul sport Porsche Cayenne, care venea din sens opus, condus de un șofer din comuna Bogdănești.

Autoturismul Porsche s-a răsturnat în afara carosabilului, în timp ce autoturismul Volkswagen Golf s-a oprit perpendicular pe șosea. Circulația a fost blocată timp de 50-60 de minute.

Cercetările au fost desfășurate de Poliția Rutieră Fălticeni, agenții fiind sprijiniți de un echipaj din cadrul SPR Preutești.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare din culpă”.

ȘTIRI