Accident rutier între localitățile Vadu Moldovei și Spătărești. Două mașini au ajuns în șanț. Autoturism răsturnat pe cupolă și un altul oprit pe câmp. Șoferiță transportată la spitalRural

Accident rutier între localitățile Vadu Moldovei și Spătărești. Două mașini au ajuns în șanț. Autoturism răsturnat pe cupolă și un altul oprit pe câmp. Șoferiță transportată la spital

       Accesări: 8402

Manevrele pripite conduc la accidente. Pe fondul unei depășiri imprudente, două autoturisme au intrat în coliziune pe DN 2, între localitățile Vadu Moldovei și Spătărești. Accidentul rutier s-a produs joia trecută, în jurul orei 23, iar unul dintre participanții la trafic a fost rănit.

În evenimentul rutier au fost implicați un tânăr din comuna Fântâna Mare, o șoferiță din Fălticeni și un conducător auto din comuna Bogdănești.

Cercetările efectuate de polițiști arată că șoferul de 27 de ani, din comuna Fântâna Mare, aflat la volanul unui Volkswagen Golf, s-a angajat în depășirea unui autoturism Audi A4, condus de o femeie de 32 de ani, deși din sens opus se deplasa un autovehicul Ford Focus, condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Bogdănești.

Ca să evite coliziunea frontală cu autoturismul Ford Focus, care venea din sens opus, șoferul de 27 de ani a revenit pe banda de mers inițială, lovind mașina Audi A4, aflată în față.

Cele două mașini au intrat în coliziune față-spate, ambele fiind proiectate în șanțul din dreapta drumului.

Alma Clinic

Autoturismul Audi, condus de șoferița din Fălticeni, s-a răsturnat pe cupolă.

Ca să evite impactul cu autoturismul Volkswagen, șoferul din Bogdănești, aflat la volanul mașinii Ford Focus, a virat brusc dreapta de volan, părăsind partea carosabilă și intrând pe un câmp.

În urma producerii accidentului, șoferița s-a rănit ușor, ea fiind transportată la spital de un echipaj al Ambulanței Fălticeni.

Polițiștii au procedat la testarea cu alcooltestul a celor trei participanți la traficul rutier, tânărul din comuna Fântâna Mare refuzând să fie testat.

Oamenii legii l-au condus pe acesta la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge.

Conducătorii celorlalte două autoturisme au fost testați cu alcooltestul, rezultatele fiind negative.

Cercetările continuă în acest caz, iar polițiștii Biroului Rutier Fălticeni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

ȘTIRI