Accident rutier în Gura Humorului provocat de un minor din Fălticeni. Adolescentul nu avea permis de conducere iar autoturismul era furatRural

Accident rutier în Gura Humorului provocat de un minor din Fălticeni. Adolescentul nu avea permis de conducere iar autoturismul era furat

       Accesări: 2445

Un puști din Fălticeni este cercetat penal în urma unui accident rutier pe care l-a provocat marți, 18 februarie, în orașul Gura Humorului.

Dimineață, Poliţia oraşului Gura Humorului a fost sesizată despre producerea evenimentului rutier.

Poliţiştii care au ajuns la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 07.40, în timp ce conducea autoturismul pe Bulevardul Bucovina din oraşul Gura Humorului, minorul nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație.

Autoturismul a acroşat un autobuz condus regulamentar de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Mănăstirea Humorului.

După impact, adolescentul nu a oprit la faţa locului și a continuat deplasarea până la un centru de dezmembrări auto, cu scopul de a preda autoturismul. Acolo a fost identificat de poliţişti.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul figurează ca fiind furat din judeţul Bistriţa Năsăud în noaptea de 17 spre 18 februarie 2020.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

ȘTIRI