Accident rutier în Fălticeni. Copil lovit de un autoturism pe trecerea pe pietoni. Ambulanța l-a transportat la spitalLocal

Accident rutier în Fălticeni. Copil lovit de un autoturism pe trecerea pe pietoni. Ambulanța l-a transportat la spital

       Accesări: 6455

Incidentele din traficul auto sunt la ordinea zilei. Un accident rutier s-a produs marți după-amiază, în jurul orei 14, în municipiul Fălticeni. Un copil a fost lovit de un autoturism, în timp ce traversa strada.

Accidentul s-a întâmplat pe strada Mihai Eminescu.

Minorul, în vârstă de 12 ani, traversa regulamentar pe trecerea de pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, dinspre Farmacia Morpheus spre fosta Policlinică.

Acesta a fost surprins și lovit de un autoturism Dacia, condus de un tânăr, care se deplasa dinspre Piața Mihail Sadoveanu (sensul giratoriu) spre strada Mihail Eminescu, înspre spre Muzeul de Artă.

Șoferul este din comuna Cornu Luncii și are 20 de ani.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Agenții Compartimentului Rutier Fălticeni l-au testat pe tânărul conducător auto cu etilometrul, rezultatul fiind negativ.

Minorul, domiciliat în Fălticeni, a fost transportat de un echipaj al Ambulanței, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava.

Victima s-a ales cu fractură de antebraț.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”. Dosarul va fi soluționat de Compartimentul Rutier.

ȘTIRI