Accident rutier mortal în comuna Drăgușeni. Un autoturism s-a izbit într-un autotren parcat în afara șoseleiRural

Accident rutier mortal în comuna Drăgușeni. Un autoturism s-a izbit într-un autotren parcat în afara șoselei

       Accesări: 3144

Evenimentele rutiere se țin lanț în zona Fălticeni. Un nou incident soldat cu victime s-a produs sâmbătă, 2 septembrie, la orele dimineții, pe raza localității Drăgușeni. Un autoturism Land Rover s-a izbit într-un autotren parcat în afara părții carosabile.

Cei doi ocupanți ai autoturismului au rămas încarcerați printre fiarele contorsionate ale mașinii.

Unul dintre aceștia era în stare de inconștiență.

Este vorba despre doi bărbați, cu vârste de 38 ani (în stare de inconștiență), respectiv, 55 de ani (politraumatizat).

La fața locului au intervenit echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni, cu autospeciala pentru descarcerare.

Paramedicii SMURD și două echipaje ale Ambulanței Fălticeni au fost trimise suplimentar la accidentul rutier produs în jurul orei 7:10.

Mașina a lovit spatele ansamblului rutier al autotrenului.

Cele doua victime au fost extrase din interior.

Din nefericire, pentru bărbatul de 38 de ani, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. În ciuda efectuării manevrelor de resuscitare, echipajul i-a declarat decesul.

Cea de-a doua victimă, conștientă, a fost preluată de Ambulanță și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava.

Starea victimei este stabilă. Persoana rănită, în vârstă de 55 ani, este politraumatizată, ea fiind internată în cadrul Secției Neurochirurgie.

Polițiștii Compartimentului Rutier Fălticeni desfășoară cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier.

ȘTIRI