Accident rutier grav pe raza comunei Drăgușeni. Doi pietoni au fost acroșați de un autoturism. Unul dintre ei și-a pierdut viața. Pietonii se aflau pe carosabilRural

Accident rutier grav pe raza comunei Drăgușeni. Doi pietoni au fost acroșați de un autoturism. Unul dintre ei și-a pierdut viața. Pietonii se aflau pe carosabil

       Accesări: 6744

Sfârșit de săptămână marcat de un incident. În această seară s-a produs un accident grav pe raza localității Drăgușeni. Doi pietoni au fost acroșați de un autovehicul.

Este vorba despre doi bărbați, ambii fiind răniți.

Una dintre persoane este conștientă, cu leziuni traumatice, iar cea de-a doua se află în stop cardio-respirator. Acesteia din urmă i se aplică manevre de resuscitare.

Potrivit primelor cercetări desfășurate de Poliția Rutieră Fălticeni, un autoturism Dacia Logan, care circula pe direcția Fălticeni către Roman, a lovit doi pietoni, ambii angajați în traversare, un bărbat de 65 ani și un altul de 38 ani.

În ciuda eforturilor personalului medical și paramedical, victima aflată în stop cardio-respirator (67 de ani) a fost declarată decedată la fața locului.

Mahanu Design

Cealaltă victimă (38 de ani) a fost transportată la spital.

Polițiștii l-au testat pe șofer cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Conducătorul autoturismului a fost monitorizat la fața locului, refuzând transportul la spital.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 19.

Potrivit Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române, șoferul unui autoturism a surprins și accidentat grav două persoane care se deplasau pe suprafața de rulare.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de mers, pentru acordarea de îngrijiri medicale victimelor.

Au intervenit pompierii Detașamentului Fălticeni cu autospeciala pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (B2 și TIM). Aceștia au fost sprijiniți de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Mai multe echipaje de poliție au fost mobilizate la locul accidentului.

Traficul auto s-a reluat după aproximativ 50 de minute.

ȘTIRI