Accident rutier grav în zona comunei Cornu Luncii. Un șofer și-a pierdut viața. Mașina acestuia s-a făcut prafRural

Accident rutier grav în zona comunei Cornu Luncii. Un șofer și-a pierdut viața. Mașina acestuia s-a făcut praf

       Accesări: 14596

Un nou eveniment rutier în zona Fălticeni. Un accident grav s-a produs în această după-amiază în apropiere de localitatea Cornu Luncii. Un autotren și un autoturism s-au ciocnit violent pe Drumul Național 2.

Autoturismul este răsturnat pe cupolă, lângă partea carosabilă, iar autotrenul este blocat cu capul tractor în șanț, remorca ocupând o bandă de circulație.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu autospeciala pentru descarcerare, autospeciala de stingere cu apă și spumă, ambulanța SMURD B2.

În sprijinul intervenției au fost trimise și două echipaje ale Ambulanței.

Șoferul autoturismului și-a pierdut viața.

Impactul puternic dintre cele două autovehicule a dislocat motorul și elemente ale direcției mașinii Volkswagen, împrăștiate pe șosea. Autoturismul a fost proiectat pe marginea drumului, aceasta fiind distrus complet în partea frontală.

Polițiștii au decis să închidă complet traficul auto pe DN 2E, între localitățile Cornu Luncii și Rădășeni.

Circulația a fost deviată pe DJ 209 H, șoferii fiind direcționați din localitatea Cornu Luncii, prin Sasca Mică, Baia, către Spătărești.

Potrivit primelor cercetări efectuate de agenții Poliției Rutiere Fălticeni, un autoturism Volkswagen Golf, condus de bărbat, deocamdată neidentificat, circula pe direcția Spătărești – Gura Humorului, a pătruns pe sensul opus de mers și, din motive încă necunoscute, a intrat in coliziune cu un autotren.

Victima a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Leziunile suferite de acesta au fost incompatibile cu viața, decesul acestuia fiind declarat după extragerea din interiorul autoturismului.

Oamenii legii l-au testat pe șoferul autotrenului cu etilotesul, rezultatul indicat de aparat fiind negativ.

Conducătorul auto, conștient și cooperant, a fost preluat de un echipaj al Ambulanței Fălticeni pentru a-l transporta la spital.

Polițiștii continuă cercetările.

ȘTIRI