Accident pe strada Sucevei. Autoturism intrat într-un parapet de protecție. Șoferul este în stare de semiconstiențăLocal

Accident pe strada Sucevei. Autoturism intrat într-un parapet de protecție. Șoferul este în stare de semiconstiență

       Accesări: 5049

Zi cu ghinion pentru un conducător auto. Un șofer s-a izbit cu un autoturism A4 în parapetul de protecție, impactul fiind frontal. Incidentul s-a produs în jurul orei 14, pe strada Sucevei.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, este din județul Neamț și a pierdut controlul mașini, după ce a trecut de podul peste Șomuz.

În timp ce se îndrepta spre sensul giratoriu, conducătorul auto a intrat cu mașina peste scuarul care separă sensurile de mers, a pătruns pe contrasens și s-a izbit într-un parapet de protecție, aflat pe partea opusă a drumului, pe care l-a smuls din pământ.

Autoturismul, înmatriculat în Austria, s-a oprit perpendicular pe drum, ocupând banda 1.

Din acest motiv, circulația s-a desfășurat cu dificultate, bară la bară, pe un tronson al străzii Sucevei, la ieșirea spre Bunești.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și paramedicii SMURD B2). La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Ambulanței, ulterior sosind ambulanța SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

Șoferul era singur în mașină și a fost extras de pompieri. El se afla în stare de semiconstiență.

ȘTIRI