Accident pe strada Sucevei. Autoturism intrat într-un parapet de protecție. Șoferul este în stare de semiconstiențăLocal

Accident pe strada Sucevei. Autoturism intrat într-un parapet de protecție. Șoferul este în stare de semiconstiență

       Accesări: 5006

Zi cu ghinion pentru un conducător auto. Un șofer s-a izbit cu un autoturism A4 în parapetul de protecție, impactul fiind frontal. Incidentul s-a produs în jurul orei 14, pe strada Sucevei.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, este din județul Neamț și a pierdut controlul mașini, după ce a trecut de podul peste Șomuz.

În timp ce se îndrepta spre sensul giratoriu, conducătorul auto a intrat cu mașina peste scuarul care separă sensurile de mers, a pătruns pe contrasens și s-a izbit într-un parapet de protecție, aflat pe partea opusă a drumului, pe care l-a smuls din pământ.

Autoturismul, înmatriculat în Austria, s-a oprit perpendicular pe drum, ocupând banda 1.

Din acest motiv, circulația s-a desfășurat cu dificultate, bară la bară, pe un tronson al străzii Sucevei, la ieșirea spre Bunești.

Alma Clinic

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și paramedicii SMURD B2). La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Ambulanței, ulterior sosind ambulanța SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

Șoferul era singur în mașină și a fost extras de pompieri. El se afla în stare de semiconstiență.

ȘTIRI