Accident mortal în Fălticeni. Femeie lovită  de un autoturism de lux. Incident în zona unei treceri de pietoniLocal

Accident mortal în Fălticeni. Femeie lovită de un autoturism de lux. Incident în zona unei treceri de pietoni

       Accesări: 22266

Tragedie la ceas de seară. O femeie din Fălticeni și-a pierdut viața în urma unui accident rutier care s-a întâmplat sâmbătă, în apropierea intersecției străzilor 1 Mai cu Ion Dragoslav, în zona unei treceri de pietoni. Victima a traversat drumul fiind lovită în plin de o limuzină Mercedes S-Klasse cu volan pe dreapta și numere de înmatriculare de Suceava.

La volanul autoturismului de lux se afla un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Fălticeni.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili dacă femeia a traversat regulamentar pe trecerea de pietoni sau în apropierea acesteia.

Locul este semnalizat cu marcaj stradal și indicator rutier. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 21.15.

Femeia, în vârstă de 54 de ani, se deplasa spre locuință.

Mahanu Design

Impactul i-a fost fatal victimei. Aceasta se afla la aproximativ 20 de metri distanță de locul unde s-ar fi produs impactul și unde oamenii legii au găsit unul dintre lucrurile personale ale femeii.

Capota, grila motor și parbrizul limuzinei au fost avariate.

La accident au sosit două echipaje, unul de la Ambulanță și cel al paramedicilor SMURD. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, asistentul medical a declarat decesul.

Polițiștii l-au testat pe șoferul limuzinei, rezultatul fiind negativ. Mașina condusă de acesta aparține unei persoane din comuna Rădășeni.

Pe perioada cercetărilor un segment de drum al străzii 1 Mai, între intersecțiile cu Ion Dragoslav și Ștefan cel Mare, a fost închis.

Oamenii legii au întocmit dosar penal.

ȘTIRI