Accident la Cumpărătura. Coliziune între două mașini. Una dintre acestea s-a oprit pe câmp. Două victime transportate la spital pentru investigațiiRural

Accident la Cumpărătura. Coliziune între două mașini. Una dintre acestea s-a oprit pe câmp. Două victime transportate la spital pentru investigații

       Accesări: 5593

O nouă zi, un alt accident. Evenimentele rutiere se țin lanț pe raza satului Cumpărătura. Două autoturisme marca Renault și Volvo s-au ciocnit vineri după-amiază pe DN 2.

Incidentul s-a produs la ieșirea spre Bunești.

În urmă cu numai o zi, în același loc, a avut loc o tragedie rutieră. O femeie și-a pierdut viața, după ce mașina acesteia fiind spulberată de un autotren care circula regulamentar.

Zona unde a avut loc accidentul rutier este în apropierea unui viraj, tronson de drum marcat cu linie continuă.

Din impact, vehiculul Volvo a părăsit partea carosabilă ajungând pe un câmp agricol, iar mașina Renault a rămas pe carosabil.

Mahanu Design

Accidentul s-a soldat cu două victime, ambele femei, neîncarcerate. Acestea au fost transportate la spital pentru investigații medicale.

La intervenție au luat parte paramedicii SMURD, un echipaj al Ambulanței și un echipaj al pompierilor care s-a deplasat la accident cu autospeciala pentru descarcerare.

ȘTIRI