Accident în Fălticeni. Pieton lovit pe trecerea de pietoni. Autorul faptei are 18 ani și nu deține permis. Tânărul este din Bogdănești și s-a prezentat la PolițieLocal

Accident în Fălticeni. Pieton lovit pe trecerea de pietoni. Autorul faptei are 18 ani și nu deține permis. Tânărul este din Bogdănești și s-a prezentat la Poliție

       Accesări: 8871

Seria accidentelor cu pietoni continuă în municipiul Fălticeni. O femeie în vârstă de 76 de ani a fost lovită de un autoturism în cartierul 2 Grăniceri. Aceasta traversa regulamentar strada, prin loc marcat, când mașina a acroșat-o pe trecerea de pietoni.

Incidentul s-a petrecut luni seara, în jurul orei 19.30, în apropiere de intersecția cu strada Filaturii.

Acesta este al cincilea accident cu victimă, petrecut în Fălticeni, eveniment rutier produs, prin loc marcat pentru pietoni, în luna decembrie.

Autorul faptei este un tânăr de 18 ani din comuna Bogdănești. Tânărul conducea un Volkswagen Polo, pe direcția 2 Grăniceri spre centru.

El a părăsit locul accidentului, dar s-a prezentat după aproximativ o oră și jumătate la sediul Poliției Municipale Fălticeni.

Polițiștii spun că tânărul nu deține permis de conducere.

Victima este accidentată ușor.

Ea a fost transportată la spitalul din Fălticeni pentru investigații medicale. Ulterior a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz.

ȘTIRI