Accident în Fălticeni. Două mașini s-au ciocnit pe strada Sucevei. Vehicul proiectat în gardul unui colegiuLocal

Accident în Fălticeni. Două mașini s-au ciocnit pe strada Sucevei. Vehicul proiectat în gardul unui colegiu

       Accesări: 8690

Evenimente rutiere tot mai multe și tot mai dese se petrec pe cel mai circulat drum municipal. Strada Sucevei a devenit în ultima perioadă locul unde se produc cele mai multe accidente din Fălticeni. Cel mai recent incident s-a produs miercuri după-amiază, în jurul orei 15.45, în zona dintre Biserica Catolică și Colegiul Național „Nicu Gane”.

Două mașini, o autoutilitară Iveco Daily și un autoturism Volkswagen Golf, au intrat în coliziune la intersecția străzilor Sucevei cu Republicii (drumul care duce spre zona garajelor aflate în apropierea „falezei”).

Ambele vehicule se deplasau pe direcția Centru spre Ocolul Silvic, iar după ce s-au acroșat, mașina Volkswagen, condusă de un șofer din comuna Bogdănești, a fost proiectată în gardul Colegiului „Nicu Gane” pe care l-a distrus.

Autoutilitara era condusă de un șofer sucevean. Nu s-au înregistrat victime.

Martorii oculari susțin că în momentul când mașina a ajuns pe trotuar și s-a izbit în gard, pe trotuar se afla un pieton. Autoturismul ar fi trecut milimetric pe lângă o tânără, care putea plăti cu viața.

Agenții Poliției Locale au asigurat fluența traficului auto și au supravegheat traficul pietonal până la ridicarea autoturismului de la locul accidentului.

Polițiștii fac cercetări în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

ȘTIRI