101 cărți de lectură pentru elevii Școlii „Ion Irimescu”. Acțiune sponsorizată de Clubul Rotary FălticeniEducație

101 cărți de lectură pentru elevii Școlii „Ion Irimescu”. Acțiune sponsorizată de Clubul Rotary Fălticeni

       Accesări: 959

Învățământul este în atenția oamenilor de bine. Clubul Rotary Fălticeni sprijină actul educațional printr-o nouă acțiune și donație făcută copiilor. Aceasta s-a derulat la sfârșitul lunii trecute și i-a vizat pe elevii Școlii Gimnaziale „Ion Irimescu” care au primit cărți și tablete.

Darurile au fost oferite în perioada când unitatea de învățământ era în sărbătoare.

Școala „Ion Irimescu” a împlinit 178 de ani de existență, iar săptămâna 22-27 februarie a fost dedicată acestui eveniment.

Membrii Clubului Rotary Fălticeni au completat prin acțiunea lor suita de activități organizate de clasele primare și gimnaziale, ce au vizat conștientizarea importanței educației și omagierea Maestrului Ion Irimescu. În același timp s-a urmărit popularizarea exemplelor de bună practică, aprecierea rezultatelor obținute la examenele naționale, la etapa locală a olimpiadei de matematică.

În semn de recunoaștere pentru meritele elevilor, membrii clubului au sponsorizat acțiunea de premiere pentru 101 copii din școală. Fiecare dintre ei au primit câte o carte de lectură.

Codrin Benta

Aceasta este cea de-a doua campanie de donație pentru elevii acestei unități de învățământ, în vara anului trecut, din fondurile Rotary Fălticeni au fost cumpărate, opt tablete cu abonament pe doi ani ce sunt utilizate pentru participarea la cursurile organizate de profesori prin intermediul platformelor educaționale.

ȘTIRI