Vam Trans Spedition Fălticeni oferă de 10 ani servicii ireproșabile în sectorul transportului auto internaționalEconomic

Vam Trans Spedition Fălticeni oferă de 10 ani servicii ireproșabile în sectorul transportului auto internațional

       Accesări: 985

Poveștile de succes sunt presărate întotdeauna cu pasiune. Vam Trans Spedition este una dintre aceste povești, clădite în timp și cu multă muncă. Lansată în urmă cu 10 ani, în municipiul Fălticeni, firma s-a remarcat prin servicii ireproșabile în transportul auto internațional.

Promptitudinea și plăcerea lucrului bine făcut au fost elementele pe care a mizat tânărul antreprenor Alexandru Vasilache, pentru a izbuti într-un domeniu concurențial.

Axat pe transportul de autovehicule între România și Italia și retur, Vam Trans Spedition este mai mult decât un prestator de servicii, pentru fiecare client în parte fiind un partener de încredere.

Avantajele serviciilor oferite sunt multiple.

Serviciile includ transportul de autoturisme obișnuite, mașini premium sau de lux, pe platforme moderne.

Firma fălticeneană garantează condiții de siguranță și livrare la timp.

De la momentul încărcării pe platforma și până la descărcare, echipa care pleacă la drum se asigură că mașina va ajunge la destinație în stare impecabilă.

Grija pentru detalii este un element definitoriu pentru serviciile de transport auto, pe ruta Italia – România și retur, din portofoliul firmei antreprenorului Alexandru Vasilache.

Clienții trebuie să știe că Vam Trans Spedition oferă asigurare CMR în valoare de 1,5 milioane de euro pentru fiecare transport.

Transparența este un aspect tot mai des invocat de clienți. Din acest punct de vedere firma de transport auto din Fălticeni asigură Atunci când încredințați mașina, transportul acesteia este monitorizat permanent prin GPS, astfel încât veți ști în orice moment unde se află autovehiculul.

Activitățile sunt desfășurate nu doar la cele mai înalte standarde de siguranță și profesionalism, ci și în deplin acord cu legislația românească, Vam Trans Spedition fiind autorizată ARR pentru transportul vehiculelor.

La toate acestea se adaugă cei 10 ani de experiență, servicii de transport ireproșabile garantate de miile de mașini transportate an de an, în siguranță, la timp și la destinație.

Toate amănuntele privitoare la serviciile de transport auto internațional pot fi descoperite pe portalul vamtransspedition.com,.

Puteți contacta direct echipa Vam Trans Spedition la numerele de telefon 0739 808 000 sau 0752 502 024.

ȘTIRI