Vam Trans Spedition oferă servicii prompte și sigure în transportul auto pe ruta România – Italia și returEconomic

Vam Trans Spedition oferă servicii prompte și sigure în transportul auto pe ruta România – Italia și retur

       Accesări: 224

Într-o lume în mișcare constantă, în care mobilitatea este esențială, alegerea unui partener de încredere pentru transportul auto internațional devine crucială. În acest context, Vam Trans Spedition se remarcă ca un lider în domeniu, oferind servicii de înaltă calitate și fiabilitate pentru transportul autovehiculelor între România și Italia și retur.

Servicii oferite

Vam Trans Spedition se specializează în transportul rapid și sigur al autoturismelor și autoutilitarelor pe ruta România-Italia și Italia-România.

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, firma garantează condiții de siguranță și livrare promptă pentru fiecare client.

Echipa profesionistă se asigură că fiecare autovehicul ajunge la destinație în stare impecabilă, folosind platforme moderne și tehnologie GPS pentru monitorizarea permanentă a transportului.

Mahanu Design

Experiență și încredere

Povestea de succes Vam Trans Spedition este construită pe pasiune, încredere și angajament.

Fondată acum 10 ani în municipiul Fălticeni, firma și-a consolidat reputația prin servicii ireproșabile și experiență în domeniul transportului auto internațional.

Fiecare mașină transportată reprezintă o nouă dovadă a profesionalismului și devotamentului echipei Vam Trans Spedition.

Garanții și asigurări

Transparența și încrederea sunt principii fundamentale pentru Vam Trans Spedition Fălticeni.

Firma oferă asigurare CMR în valoare de 1,5 milioane de euro pentru fiecare transport, asigurând clienții că autovehiculele lor sunt în mâini sigure.

Autorizată ARR pentru transportul vehiculelor, firma respectă în totalitate legislația românească și garantează un serviciu de transport auto internațional la cele mai înalte standarde.

Pentru mai multe informații și pentru a beneficia de serviciile profesionale ale Vam Trans Spedition, puteți contacta echipa la numerele de telefon 0739 808 000 sau 0752 502 024.

Detalii suplimentare și solicitări de oferte pot fi accesate pe portalul oficial al firmei, vamtransspedition.com sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/vamtrans.ro

ȘTIRI