Un tânăr din Bunești este autorul accidentului rutier din Preutești soldat cu moartea unei femeiRural

Un tânăr din Bunești este autorul accidentului rutier din Preutești soldat cu moartea unei femei

       Accesări: 16156

Clipe tragice s-au consumat la început de an, în zona Fălticeni.

O femeie din Preutești și-a pierdut viața în urma accidentului rutier care s-a produs în primele minute ale anului 2020.

După cum v-am informat miercuri, un autoturism înmatriculat în străinătate a lovit două persoane care se aflau pe marginea drumului.

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a transmis informații oficiale despre acest eveniment, care a îndoliat o întreagă familie.

Pe 1 ianuarie, în jurul orei 00.20, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Județean 208 din comuna Preutești, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Bunești, s-a angajat în depășirea unei coloane de autovehicule.

În urma acestei manevre, autoturismul a acroșat și accidentat grav o femeie, în vârstă de 34 de ani, și un tânăr de, în vârstă de 20 de ani, ambii localnici.

Cei doi se aflau pe acostamentul din partea stângă a direcției de mers.

Victimele au fost transportate cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din cauza leziunilor suferite, femeia a decedat.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.            La 01.01.2020, ora 00.00, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209C din comuna Moara, un tânăr de 21 de ani din comuna Berchişeşti a surprins şi accidentat mortal un localnic de 25 de ani,

ȘTIRI