Un noul bal este organizat în comuna Drăgușeni. Duminică seara va fi joc și voie bună cu solista Angelica FluturRural

Un noul bal este organizat în comuna Drăgușeni. Duminică seara va fi joc și voie bună cu solista Angelica Flutur

       Accesări: 1767

După zilele de post, urmează momentele de distracție. Comuna Drăgușeni este locul unde va fi organizat cel mai nou eveniment din mediul rural al zonei Fălticeni. Localnicii sunt invitați să participe la Balul Primăverii.

Prima ediție are loc duminică, 16 aprilie.

Va fi joc, voie bună și mult folclor.

Balul va începe la ora 19, cu un program de muzică populară susținut de formația Portativ și solistul Marius Incău.

Invitatul special al evenimentului este solista de muzică populare Angelica Flutur, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite interprete ale momentului. Ea va susține un recital cu cele mai cunoscute piese din repertoriul propriu.

Solista va sosi în jurul orei 22.

„Ne-am gândit să facem un noul bal, așa cum am promis la Anul Nou. Ne ținem de cuvânt și vă poftim, dragi drăgușeneni, la Balul Primăverii. Va fi cel mai frumos bal de până acum.”, susține edilul Vasile Cepoi. „Noi ne-am pregătit cum se cuvine. Avem un artist de calibru, Angelica Flutur, și o noapte întreagă la dispoziție pentru bună dispoziție. Va fi o seară și o noapte de neuitat. Vă așteptăm cu mult drag!”

Nu doar localnicii, ci și diasporenii pot veni la petrecere. Drăgușenenii întorși acasă, din străinătate, sunt invitați și ei, în număr cât mai mare.

Balul Primăverii este organizat de Primăria și Consiliul Local Drăgușeni. Evenimentul are loc la Căminul Cutural din localitate.

Intrarea este liberă.

În cadrul petrecerii de duminică vor și momente dedicate tinerilor, cu muzică disco și pop.

Comuna Drăgușeni este singura care are trei baluri într-un an: Balul de Revelion, Balul de Anul Nou pe stil vechi și, de anul acesta, Balul Primăverii.

ȘTIRI