Accesări: 1798

Locuri vacante la vârful unităților de învățământ. Inspectoratul Școlar Județean Suceava anunță organizarea unui nou concurs pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjuncți în școli. Nu mai puțin de 44 de posturi au rămas neocupate în prezent.

Majoritatea locurilor vacante sunt la unități de învățământ din mediul rural.

În zona Fălticeni sunt scoase la concurs posturi pentru directori la Școala Gimnazială „Ion Lovinescu” din Rădășeni și Școala Gimnazială „Ion Muceleanu” din Fântâna Mare.

Tot pentru director sunt disponibile posturi și la Școala Gimnazială „Vasile Hlihor” din Baia și Școala Gimnazială „Constantin Blănaru” din Cornu Luncii și Școala Gimnazială Găinești.

Un alt post, de director adjunct, este vacant la Școala Gimnazială Preutești.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Dosarele de înscriere ale candidaților vor fi depuse electronic în perioada 28 iunie – 17 iulie, într-o aplicație informatică dedicată.

Proba scrisă va avea loc pe 8 septembrie 2022.

La concurs pot candida cadrele didactice care îndeplinesc o serie de condiții. Aceștia trebuie să fie absolvenți ai învățământului superior cu diplomă de licență sau atestat de echivalare și titulari în învățământul preuniversitar, având încheiat contract de muncă pe perioadă nedeterminată;

Cadidații trebuie să aibă minim cinci ani vechime în învățământul preuniversitar și calificativul ”Foarte bine” acordat în ultimii doi ani școlari încheiați lucrați efectiv la catedră în funcții didactice sau în funcții de conducere din unități de învățământ

De asemenea, pot candida cadrele didactice care nu au fost sancționate disciplinar în anul școlar curent și în ultimii doi ani școlari și nici nu au avut „lucrător al Securităţii“ sau „colaborator al Securităţii“.

ȘTIRI