Un nou centru de înfrumusețare s-a deschis în Fălticeni. Expertele de la Medis Academy vă întineresc aspectulEconomic

Un nou centru de înfrumusețare s-a deschis în Fălticeni. Expertele de la Medis Academy vă întineresc aspectul

       Accesări: 4708

După sănătate, aspectul este, în mod cert, capitolul pe care majoritatea dintre noi pun cel mai mult accent. Cel puțin pentru doamne și domnișoare, felul în care arată aspectul lor exterior este foarte important. Și nu este vorba doar de ținută sau de siluetă, ci și cât de îngrijite sunt sprâncenele și unghiile.

Pentru partea de frumusețe și înfrumusețare, acum puteți apela la două experte care vă pot oferi experiențe veritabile.

Pasiunea, experiența și calitatea se regăsesc aici împreună cu plăcerea lucrului bine făcut.

Medis Academy este un Centru de înfrumusețare recent deschis în Fălticeni, unde metodele moderne aduc frumusețea la un al nivel prin complexul serviciilor oferite.

Medis Academy este localizat pe strada Republicii nr. 16, Fălticeni, în spatele magazinului Ozana, de pe „faleză”, la câțiva pași de sediul Primăriei și al Bibliotecii Municipale.

Salonul este unul deosebit ca ambianță și se remarcă prin gama de servicii de înaltă calitate și tratamente variate, ce pot fi personalizate, pentru fiecare client în parte.

Afacerea aparține Mădălinei Ciobanu, un nume respectat în industria frumuseții din România.

Supranumită “Regina Sprâncenelor”, cu multiple premii câștigate la competiții naționale și internaționale, Mădălina este recunoscută pentru tehnicile sale avansate de laminare și stilizare ale sprâncenelor cat și ale machiajului.

Ea face parte din Asociația Internațională de Brow Artists din România și Brand Technologist Elan, este formator și jurat internațional.

Mădălina Ciobanu aduce plus valoare.

„Cu un salon modern și profesionist, îmi propun să ofer experiențe unice și personalizate fiecărei cliente care trece pragul ușii mele. Îmi doresc să fiu o sursă constantă de inspirație pentru profesioniștii din domeniu și să contribui la evoluția continuă a acestui sector dinamic. Cu pasiunea și devotamentul meu pentru frumusețe și perfecțiune, continui să urmez viziunea mea și să reprezint un model în acest domeniu fascinant.”

Specialist în cadrul academiei este și Parmena-Cristina Ungureanu, podolog, make-up și brow artist.

De puțin timp, Parmena a obținut primul loc la competiția „Update Beauty by Ioana Puiu” din Bacău și deține competențe de podologie (îngrijirea picioarelor).

Este specialist acreditat în pedichiura Kart, oferind servicii personalizate pentru diverse probleme ale tălpilor și unghiilor, inclusiv pentru persoanele diabetice și femeile însărcinate.

Parmena insuflă optimist și încredere.

„Indiferent dacă vă pregătiți pentru un eveniment special sau pur și simplu vreți să vă simțiți bine în propria piele, sunt aici pentru a vă ajuta să străluciți în fiecare detaliu al frumuseții voastre.”

Dincolo de promisiunea unui aspect vizibil îmbunătățit și mult mai bine pus în valoare, Mădălina și Parmena oferă garanția unor experiențe plăcute în timpul ședințelor de înfrumusețare.

Medis Academy Fălticeni aduce în atenție de servicii multiple de înfrumusețare, fiecare tratament fiind realizat cu profesionalism și atenție la detalii.

Dintre serviciile disponibile menționăm machiajul profesionist

Machiaj profesionist: De la machiaj pentru mireasă la machiaje pentru evenimente speciale , echipa Medis Academy te ajută să arăți impecabil în orice moment al zilei.

Stilizare și laminare sprâncene: Tehnici avansate pentru sprâncene perfecte, adaptate formei feței și preferințelor personale.

Pedichiură Kart: Tratament complet pentru problemele unghiilor și tălpilor, inclusiv onicoliză, onicomicoză, keratoză și bătături. Produsele Kart sunt sigure pentru persoanele diabetice și femeile însărcinate.

Brow Spa: Un răsfăț complet pentru sprâncene, incluzând curățare, hidratare și stilizare.

Manichiură și Pedichiură Spa: Tratamente de relaxare și îngrijire pentru mâini și picioare.

Pentru cei care doresc să își dezvolte abilitățile în domeniul frumuseții, Medis Academy oferă cursuri acreditate de sprâncene și machiaj.

Dacă doriți să vă bucurați de aceste servicii de înaltă calitate, vă puteți programa la numărul de telefon 0757 821 661.

Echipa Medis Academy Fălticeni vă așteaptă cu brațele deschise pentru experiențe de înfrumusețare fără egal.

Puteți vedea mai multe fotografii şi videoclipuri pe paginile social media Facebook şi Instagram ale centrului de înfrumusețare.

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100048562398909
Instagram: https://www.instagram.com/medis_academy?igsh=ZDF1dGxoamo2Z3Js

ȘTIRI