Accesări: 1861

Un bărbat din Preutești a fost protagonistul unui eveniment rutier, în noaptea de miercuri spre joi.

În jurul orei 23.00, polițiștii Secției Rurale Preutești au fost alertați, prin numărul de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe raza comunei Preutești.

Sesizarea viza distrugerea gardului unei gospodării, dar și starea conducătorului auto, aflat sub influența băuturilor alcoolice.  

La fața locului, polițiștii au constatat că în faţa porţii imobilului se afla staţionat autoturismul condus de un localnic, în vârstă de 43 de ani.

Pentru că emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mahanu Design

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere suspendat.

În cauză a fost deschis un dosar penal. Bărbatul este cercetat pentru comiterea a două infracţiuni: „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

ȘTIRI