Accesări: 5034

Este căutat de polițiști și de familie. Un bărbat din comuna Vadu Moldovei a dispărut de trei zile de la domiciliu, iar nimeni nu știe unde ar putea fi. Este vorba de Ionel Sofronie, în vârstă de 43 de ani.

Acesta a plecat de la domiciliu în mod volunar, iar ultima dată a fost văzut în municipiul Fălticeni.

Agenții SPR Vadu Moldovei au fost sesizați telefonic de un bărbat, care le-a relatat faptul că băiatul său, în vârstă de 43 de ani, a plecat de la domiciul pe data de 2 septembrie și nu a mai revenit.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul dispărut domiciliază fără forme legale în comuna Vadu Moldovei, la domiciliul părinților.

Sâmbătă, 2 septembrie, în jurul orei 19, el a plecat de la domiciliul părinților, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic.

Membrii familiei l-au căutat în zonele unde Ionel Sofronie a fost văzut ultima dată, fără rezultat, motiv pentru care au fost sesizate organele de poliție.

Oamenii legii au făcut cercetări împreună cu familia, fără să reușească să identifice persoana dispărută.

Semalmentele bărbatului: păr șaten, ochi căprui, înălțime 1,70 m înălțime, greutate 60 de kilograme.

La momentul dispariției el purta tricou alb, pantaloni scurți de culoare albă și pantofi sport gri.

Polițiștii au vizionat înregistrările mai multor camere de vederi din comuna Vadu Moldovei și au descoperit că Ionel Sofronie s-a urcat într-un autoturism. Oamenii legii l-au identificat pe șofer, acesta relatând că bărbatul de 43 de ani a coborât pe Bulevardul 2 Grăniceri, într-o direcție necunoscută.

Tatăl persoanei dispărute le-a declarat polițiștilor că telefonul fiului său se află în casa părintească. Până acum nu s-a putut stabili dacă la momentul plecării Ionel Sofronie avea alt telefon asupra lui.

Căutările au continuat în zilele de 4 și 5 septembrie, fără rezultat.

Conform procedurilor în vigoare, lucrătorii Secției Poliție Rurală Vadu Moldovei l-au dat în urmărire la nivel național.

ȘTIRI