Ultima etapă de înscrieri la grădiniță. Locuri libere mai sunt doar la grădinițele cu program normal din FălticeniEducație

Ultima etapă de înscrieri la grădiniță. Locuri libere mai sunt doar la grădinițele cu program normal din Fălticeni

       Accesări: 980

Noul an școlar se apropie cu pași repezi. Părinții care nu au reușit să-și înscrie copiii la grădiniță au posibilitatea să o facă în următoarele zile. Până pe 30 august are loc etapa de ajustări, în care pot fi completate locurile libere de unitățile preșcolare.

La grădinițile cu program prelungit, Pinocchio, Dumbrava Minunată și Licurici, locurile au fost ocupate încă din prima etapă de înscriere.

Ca în fiecare an, numărul solicitărilor s-a dovedit foarte ridicat.

Locuri libere mai sunt doar cele patru unități ale grădinițelor cu program normal din municipiul Fălticeni.

Directoarea Magda Zetu afirmă că 30 de copii mai pot fi înscriși în această perioadă.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Prioritate au copii de la grupele mijlocii și mari.

În această perioadă, solicitările vin în special din partea fălticenenilor care lucrează în străinătate sau în alte orașe din țară și care decid să-și școlarizeze copii în

Perioada de înscriere este până la 30 august.

Au prioritate copiii de 4 și 5 ani nerepartizați în primele două etape, iar în limita locurilor disponibile pot fi înscriși în etapa de ajustări și copiii de peste 2 ani și cei care au solicitat înscrierea în clasa pregătitoare din învățământul primar și nu au fost admiși din cauza avizului negativ al CJRAE.

ȘTIRI