Traficul rutier rămâne închis între Fălticeni și Suceava. Circulația va fi reluată când starea drumului va permiteLocal

Traficul rutier rămâne închis între Fălticeni și Suceava. Circulația va fi reluată când starea drumului va permite

       Accesări: 1747

Ninsorile abundente au creat haos. Un drum național și mai multe drumuri județene din zona Fălticeni sunt închise temporar circulației. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava s-a întrunit în ședință extraordinară astăzi la sediul ISU Suceava pentru analiza propunerilor formulate de Secția de Drumuri Naționale Suceava, Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, respectiv Inspectoratul de Poliție Județean Suceava.

În acest sens au fost închise, iar în alte cazuri au fost menținute restricțiile pentru mai multe tronsoane de drum.

Autoritățile județene au decis să păstreze interdicția de circulație între localitățile Fălticeni și Suceava.

Între Suceava și Siret este permisă circulația doar pe axa Suceava – Rădăuți, doar pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.

La nivel județean este închisă circulația și pe Drumurile Naționale 17 (Suceava – Păltinoasa), 17 A (Rădăuți – Ratoș) și 29 (Suceava – limită de județ cu Botoșani).

Alma Clinic

Secțiile de Drumuri Naționale Suceava și Câmpulung Moldovenesc vor dispune măsuri pentru redimensionarea judicioasă și relocarea capabilităților de intervenție în zona Fălticeni, în vederea asigurării măsurilor necesare intervențiilor și gestionării situațiilor de urgență pe tronsoanele de drum din aceste zone.

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Suceava în calitate de administrator al drumurilor județene, cu avizul Serviciului poliției rutiere din cadrul IPJ Suceava, a instituit restricție de circulație pentru toate categoriile de autovehicule, pe majoritatea drumurilor județene din zona Fălticeni.

Meteorologii au emis azi dimineață un nou Cod portocaliu de ninsori abundente, avertizare meteo valabilă până la ora 22.

ȘTIRI