Titlu naţional câştigat de atleta Roxana Vamanu de la CSS „Nicu Gane” Fălticeni în finala la 1500 de metriSport

Titlu naţional câştigat de atleta Roxana Vamanu de la CSS „Nicu Gane” Fălticeni în finala la 1500 de metri

       Accesări: 1006

Secţia de atletism a Clubului Sportiv Şcolar „Nicu Gane” din Fălticeni a obţinut o nouă performanţă în competiţiile naţionale rezervat juniorilor.

Sala “Ioan Soter” din Bucureşti a găzduit, în zilele de 26-27 martie 2021, Finala Campionatului Naţional de Atletim,  în sală, pentru copii 1 şi 2, eveniment aflat în calendarul Federaţiei Române de Atletism.

CSS „Nicu Gane” Fălticeni a participat în competiţie cu 4 atleţi, pregătiţi de antrenorul Alin Findanis. Aceştia au concurat în probele de 800 şi 1500 metri.

Cel mai important rezultat al delegaţiei fălticenene a fost obţinut de atleta Roxana Vamanu, care a câştigat proba de 1500 de metri, adjudecându-şi titlul de Campioană Naţională!

Participarea în competiţie a tinerilor atleţi din Fălticeni ne-a fost relatată de antrenorul Alin Findanis.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Prima sportivă care a concurat, în proba de 800 de metri, a fost Bianca Căluşeriu, care a acuzat o indispoziţie de moment şi a realizat un timp inferior celui de la Bacau, din urmă cu cateva zile, rezultat ce i-ar fi adus medalia de aur şi titlul de Campion Naţional. În final, Bianca a venit pe locul4.

A urmat Vamanu Roxana, în proba de 1500 de metri. În stilul caracteristic, de mare luptătoare, Roxana nu le-a dat şanse adversarelor şi a ocupat locul 1.

Au urmat băieţii, Iacob Iustin şi Crîşmariu Luca, la 1500 de metri. Aflaţi în compania unor concurenţi valoroşi, ei au obţinut poziţiile 4 şi 5.

„Ne pregătim în continuare şi aşteptăm competiţiile în aer liber, cu speranţa rezultatelor,  cu clasări pe podium şi timpi superiori de la un concurs la altul”, ne-a declarat antrenorul Alin Findanis.

ȘTIRI