Tânără din Fălticeni cercetată penal în urma unui accident rutier. Șoferița părăsise locul fapteiLocal

Tânără din Fălticeni cercetată penal în urma unui accident rutier. Șoferița părăsise locul faptei

       Accesări: 5961

O tânără șoferiță, din Fălticeni, este cercetată într-un dosar penal, deschis de polițiștii fălticeneni în cursul zilei de 29 august, pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului”.

Acuzațiile au venit în urma unui accident rutier în care tânăra a fost implicată cu o zi mai devreme.

Polițiștii au ajuns să cerceteze evenimentul rutier după ce un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din Mălini, a fost ajuns la spital pentru a fi investigat de medici. Potrivit uzanțelor, în cazul victimelor accidentelor rutiere, cadrele medicale au sesizat Poliția Municipiului Fălticeni în dimineața zilei de sâmbătă, ora 05.40.

Astfel, polițiștii au aflat că accidentul rutier în care a fost rănit bărbatul s-a produs în după-amiaza zilei de vineri, 28 august, în intervalul orar 15.00-16.00, pe Drumul Județean 209, în localitatea Poiana Mărului din comuna Mălini.

În timp ce se deplasa cu o bicicletă pe partea dreaptă a drumului, pe sensul de mers Mălini către Văleni, bărbatul a fost acroșat din spate de un autovehicul neidentificat, autorul părăsind locul faptei.

Codrin Benta

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului care s-a deplasat la domiciliu și întrucât pe parcursul nopții s-a simțit rău a solicitat ambulanța pentru a fi transportat la spital, unde s-a stabilit diagnosticul prezumtiv de „contuzie piramidă nazală și plăgi excoriate faciale”.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă dimineață, la ora 08:10, în urma măsurilor întreprinse, a fost identificat autovehiculul și autorul producerii accidentului.

Este vorba despre o tânără, în vârstă de 19 ani, din municipiul Fălticeni.

Aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,14 mg/l, alcool pur în aerul expirat.        

ȘTIRI