Supermarket Simos deschide un nou magazin în Fălticeni. Prețuri speciale și cadouri pentru primii 200 de cliențiEconomic

Supermarket Simos deschide un nou magazin în Fălticeni. Prețuri speciale și cadouri pentru primii 200 de clienți

       Accesări: 10668

Doi antreprenorii locali continuă să dea noi dimensiuni afacerii lor. Nina și Ovidiu Simos au finalizat cea mai recentă investiție derulată de firma Simos, una dintre puținele afaceri românești din segmentul comerțului cu amănuntul care se dezvoltă și face față cu succes concurenței străine în regiunea Moldovei. Cel mai nou magazin al rețelei va fi deschis în municipiul Fălticeni.

Amplasată pe strada Ana Ipătescu, nu departe de Primărie, investiția s-a concretizat după 11 luni de la începerea lucrărilor.

Acest nou magazin este un proiect de suflet pentru soții Simos, unitate care înlocuiește micul magazin cu care acum 27 de ani porneau afacerea.

Supermarket Simos s-a remarcat de-a lungul timpului prin prețuri avantajoase, produse de calitate și satisfacția clientului. Acestea au fost coordonatele care au asigurat succesul mărcii românești pe piața locală dominată de mărci străine.

Noul magazin din Fălticeni, care va fi și cel mai mare din oraș, continuă conceptul modern al magazinelor lansate în ultimii ani în Mălini, Bogdănești, Vadu Moldovei, Cornu Luncii și Stulpicani, care asigură varietate și cea mai bună experiență de cumpărături.

Zona destinată cumpărăturilor este de 600 mp, cu spații generoase pentru raioanele de legume, fructe, pește, sucuri, lactate și produse congelate, produse alimentare și nealimentare, și produse refrigerate din carne, toate cu tarife accesibile.

Clienții au la dispoziție 30 de locuri de parcare și două căi de acces auto, una de pe strada Ana Ipătescu și alta de pe strada Nicu Gane.

Pregătirile sunt în toi, iar momentul inaugurării este tot mai aproape.

Deschiderea oficială are loc luni, 4 martie, la ora 10.

Supermarket Simos menține politica prețurilor speciale la deschidere, dar și în general, pentru ca un număr cât mai mare de clienți să beneficieze de acestea.

Cu ocazia inaugurării, primii 200 de clienți vor primi cadouri de bun venit, iar la intrare vor fi întâmpinați de mascote zâmbitoare, care vor dubla atmosfera de bucurie.

Deviza „mai aproape de tine” se va regăsi în fiecare produs de la raft. Prețurile atractive și diversitatea sunt două puncte forte ale magazinelor Supermarket Simos.

Tocmai din acest motiv și în noul magazin din Fălticeni, clienții vor avea la dispoziție 15.000 de produse alimentare și nealimentare, de la mărci premium, la mărci generaliste și produse locale.

Ponderea mărfurilor românești, este, de altfel, una importantă, 60% dintre produse fiind autohtone.

Noul magazin aduce mai multe de sortimente produse lactate și brânzeturi, dar și produse congelate, dar și refrigerate, toate cu autoservire.

Clienții vor regăsi aici un stand doar cu măsline importate din Grecia și un altul dedicat cărnii și peștelui congelat.

Ca în toată rețeaua de magazine, în noua unitate standul de legume și fructe va fi alimentat și cu produse ale micilor întreprinzători din zona Fălticeni.

Noul magazin va fi deschis de luni până vineri între 7 și 21, sâmbătă între 8 și 20 și duminică între orele 8 și 19.

Odată cu această investiție, Supermarket Simos are și un nou sediu central, zona de birouri fiind amplasată în spatele noului magazin.

Clădirea include pe lângă birourile administrative și cele ale principalelor departamente, un spațiu pentru conferințe și unul spațiu pentru servit masa.

Creat după cele mai noi tendințe estetice, sediul central oferă angajaților Supermarket Simos condiții de lucru exemplare, dublate de un ambient plăcut.

Supermarket Simos are 260 de angajați la activ, odată cu noul magazin fiind create noi locuri de muncă.

Antreprenorii Nina și Ovidiu Simos spun că planurile lor de viitor sunt clare și că vor continuă să își dezvolte afacerea, rețeaua urmând să fie extinsă gradual și în alte localități din județul Suceava.

ȘTIRI