Accesări: 5848

Continuă activitatea la vârful instituției. Vasile Grădinaru rămâne pe cea mai importantă funcție din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni, după ce conducerea IPJ Suceava a hotărât să-i acorde o nouă împuternicire. Este cea de a șasea de până acum, pentru că postul nu a fost scos la concurs.

Situația este aceeași din 14 martie 2018, când subcomisarul Grădinaru a intrat la comanda unității de poliție.

Împuternicirea este valabilă pentru următoarele șase luni.

Postul de conducere a rămas liber, după ce fostul comandat, comisarul șef Adrian Chițescu a preluat, tot prin împuternicire, conducerea SIC (Serviciului Investigații Criminale) din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Ssubcomisarul Vasile Grădinaru va fi sprijinit la conducere de către comisarul șef Dumitru Monor, care s-a reîntors de curând pe funcția de adjunct al șefului poliției, după șase luni petrecute ca împuternicit șef serviciu la Serviciul de Ordine Publică.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Principalele obiective pentru următoarele șase luni sunt reducerea infracționalității, accidentelor rutiere și a violențelor.

Vasile Grădinaru (44 ani) este absolvent al Școlii de Subofițeri Slatina, el și-a început cariera de polițist în 1996 ca ajutor șef de post la Poliția Liteni. Patru ani mai târziu va deservi Biroul Poliției Rurale din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni.

În anul 2007 și-a încheiat studiile la Academia de Poliție.

Până la primirea funcției de conducere, Vasile Grădinaru trece prin aproape toate serviciile operative ale unității din Fălticeni.

ȘTIRI