Start amânat pentru fetele de la CSS Nicu Gane Fălticeni în sezonul fotbalistic de primăvarăSport

Start amânat pentru fetele de la CSS Nicu Gane Fălticeni în sezonul fotbalistic de primăvară

       Accesări: 262

Comisia de fotbal feminin a Federaţiei Române de Fotbal a luat decizia de a amâna, cu o săptămână, debutul sezonului de primăvară în Liga a 2-a de fotbal feminin.

Programat duminică, 14 martie, startul campionatului se va produce abia pe 21 martie.

CSS Nicu Gane Fălticeni ar fi întâlnit la sfârşitul săptămânii liderul CSS Târgovişte, însă conducătorii celor două echipe au ales să reprogrameze acest joc pentru data de 31 martie.

Astfel, primul joc oficial pentru fetele pregătire de profesorul Marcel Irimie va fi cel din Faza a treia a Cupei României, pe data de 24 martie, ora 15.00: Navobi Iaşi – CSS Nicu Gane Fălticeni.

În campionat, fălticenenencele vor evolua potrivit următorului program:

Codrin Benta

Etapa a 6-a (28 martie): CSS Nicu Gane – Navobi Iaşi

Etapa a 5-a (31 martie): CSS Nicu Gane – CSS Târgovişte

Etapa a 7-a (3 aprilie): Vasas Femina Odorhei – CSS Nicu Gane

Etapa a 8-a (11 aprilie): CSS Nicu Gane – Vulpiţele Galbene Roman

Etapa a 9-a (25 aprilie): CSS Târgovişte – CSS Nicu Gane

Până la debutul în jocurile oficiale, CSS Nicu Gane a participat la triunghiularul organizat la Odorheiul Secuiesc, alături de Vasas Femina Odorhei şi  Ladies Târgu Mureş. Ambele meciuri disputate s-au încheiat cu înfrângeri pentru echipa din Fălticeni, 0-1 cu Odorhei şi 0-2 cu Tg. Mureş, însă antrenorul Marcel Irimie s-a arătat mulţumit de dăruirea fetelor.

„Au fost două jocuri foarte bune, în compania unor echipe bine pregătite. Chiar dacă nu am avut lotul complet, remarc evoluția fetelor care s-au alăturat lotului nostru, Naomi Leontescu și Vieru Alexandra, precum și a portarului de conjunctură, Iurenciuc Daria. Ne așteaptă un retur complicat, în primul rând din cauza incertitudinii care planează la nivelul fotbalului feminin. Personal îmi doresc ca în acest sezon să avem un parcurs cât mai lung în Cupa României”, ne-a declarar antrenorul Marcel Irimie.

Lotul care făcut deplasarea la Odorheiul Secuiesc: Iurenciuc Daria, Holtzhauser Mihaela, Casian Loredana, Bejenariu Anda, Maftei Daria, Maxinese Cătălina, Vieru Alexandra, Leontescu Naomi, Loghin Bianca, Parasca Bianca, Buburuzan Andreea.

ȘTIRI