Şomuz Fălticeni primeşte vizita Huşanei Huşi în ultima etapă din turul campionatuluiSport

Şomuz Fălticeni primeşte vizita Huşanei Huşi în ultima etapă din turul campionatului

       Accesări: 290

Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, de la ora 14.00, sunt programate partidele ultimei etape a turului, în Liga 3.

Mai exact, se vor disputa doar meciurile celor trei reprezentante ale judeţului Suceava.

Foresta, propulsată pe poziţia a doua după victoria la masa verde în faţa Rădăuţiului, întâlneşte pe Dante Botoşani.

Bucovina Rădăuţi (locul 3) revine pe propriu teren şi pare a avea un joc accesibil în compania celor de la Bradu Borca.

Meciul care îi interesează pe fălticeneni se va disputa pe Stadionul „Constantin Jamaischi”. Şomuz Fălticeni (locul 4) va primi vizita echipei Huşana Huşi (locul 6).

Codrin Benta

Cele două echipe au fost în fruntea clasamentului, în primele etape. Ambele formaţii vind după o serie de rezultate negative.

Şomuz are patru meciuri în campionat în care a obţinut doar două puncte, ambele în deplasare, la Miroslava şi Rădăuţi.

Pentru Şomuz nu există decât varianta victoriei pentru ca echipa să nu piardă distanţă faţă de primele trei clasate, mai ales că urmează să se joace şi un meci din prima etapă a returului.

Lotul de jucători şi staful tehnic al Şomuzului au trecut cu bine peste testarea COVID-19 din această săptămână. Din păcate antrenorul Daniel Stoica nu poate conta pe serviciile căpitanului Eduard Julei, suspendat 6 etape în urma cartonaşului roşu primit la Rădăuţi. De asemenea, camerunezul Christ Afalna mai are de ispăşit o etapă de suspendare, în urma eliminării din acelaşi meci.

Partida de la Fălticeni va fi condusă de o brigadă de arbitri care îl va avea la centru pe Sorin Vădana din Cluj, ajutat de tuşierii George Suciu, din Câmpia Turzi, şi Bedohazi Gergely, din Sfântu Gheorghe. Observatorii delegaţi sunt: Ştefan Patrichi, din Iaşi, şi Andrici Ilie, din Botoşani.

Din cauza problemelor apărute în urma testării jucătorilor, pentru depistarea infecţiei COVID-19, partidele Ştiinţa Miroslava – CSM Paşcani şi Ceahlăul Piatra Neamţ – Sporting Vaslui vor fi reprogramate.

ȘTIRI