Siretul Dolhasca va debuta miercuri în miniturneul de promovare din cadrul Ligii 3Sport

Siretul Dolhasca va debuta miercuri în miniturneul de promovare din cadrul Ligii 3

       Accesări: 210

Câștigătoarea Campionatului Județean de Fotbal, Siretul Dolhasca, va disputa în următoarele zile cele două partide din cadrul barajului de promovare în cel de-al treilea eșalon valoric al fotbalului din România.

În condițiile epidemiei de coronavirus, Federația Română de Fotbal a ales să organizeze barajul de promovare sub forma unor miniturnee regionale.

Vecinii din Dolhasca au fost repartizați în grupa din care mai fac parte campioanele județelor Iași (Unirea Mircești) și Neamț (Bradul Borca).

Turneul de promovare pentru cele trei echipe se dispută pe Stadionul Municipal din Vaslui.

Pentru a putea participa la turneul de baraj, echipa din Dolhasca a fost nevoită să respecte protocolul medical. Jucătorii au efectuat două teste pentru COVID-19, iar rezultatele au fost negative pentru toți cei 14 jucători care vor face deplasarea la Vaslui. .

În primul meci al grupei, la sfârșitul săptămânii trecute, Bradul Borca a surclasat cu scorul de 8-1 pe Unirea Mircești.

Miercuri, 5 august, de la ora 20.00, Siretul Dolhasca va întâlni pe Unirea Mircești (meciul se va disputa în nocturnă).

În cazul unei victorii, ceea ce își doresc foarte mult jucătorii pregătiți de Constantin Ferariu, Dolhasca va juca cu promovarea pe masă în confruntarea cu Bradul Borca. Dulelul dintre campioanele județelor Neamț și Suceava este programat duminică, 9 august, de la ora 17.30.

Siretul Dolhasca ar putea fi cea de-a patra reprezentantă a județului Suceava în Liga a 3-a, acolo unde sunt deja prezente: Șomuz Fălticeni, Bucovina Rădăuți și Foresta Suceava.

Sursa foto – Ștefan Pilat

ȘTIRI