Vam Trans Spedition Fălticeni este în topul serviciilor de transport autovehicule pe ruta România-Italia și returEconomic

Vam Trans Spedition Fălticeni este în topul serviciilor de transport autovehicule pe ruta România-Italia și retur

       Accesări: 275

Transportul internațional de autovehicule implică riscuri semnificative: daune, întârzieri, costuri ascunse și birocrație. Toate acestea pot transforma procesul într-un coșmar logistic. Aici intervin specialiștii de la Vam Trans Spedition, care simplifică întregul proces și reduc costurile și stresul asociat.

Într-o lume în continuă schimbare, Vam Trans Spedition se evidențiază ca un lider în transportul autovehiculelor între România și Italia și retur.

Servicii oferite

Firma se specializează în transportul rapid și sigur al autoturismelor și al autoutilitarelor, pe ruta România-Italia și Italia-România. Cu o experiență de peste 10 ani, firma garantează siguranță și livrare promptă pentru fiecare client.

Echipa profesionistă se asigură că fiecare autovehicul ajunge la destinație în stare impecabilă, folosind platforme moderne și tehnologie GPS pentru monitorizarea transportului.

Experiență și încredere

Povestea de succes Vam Trans Spedition este construită pe pasiune, încredere și angajament. Fondată acum 10 ani, în Fălticeni, firma și-a consolidat reputația prin servicii de necontestat în transportul auto internațional.

Cursele lunii iunie 2024:

Joi, 17 iunie (Tur) – Miercuri 19 iunie (Retur)
Joi, 24 iunie (Tur) – Miercuri, 26 iunie (Retur)

Garanții și asigurări

Transparența și încrederea sunt principii fundamentale pentru Vam Trans Spedition. Firma oferă asigurare CMR în valoare de 1,5 milioane de euro pentru fiecare transport, asigurând clienții că autovehiculele lor sunt în mâini sigure.

Autorizată ARR pentru transportul vehiculelor, firma respectă legislația românească și garantează un serviciu de transport auto internațional la standarde înalte.

Pentru mai multe informații și rezervări, contactați echipa la 0739 808 000 sau 0752 502 024.

Detalii suplimentare și solicitări de oferte pot fi accesate pe portalul oficial vamtransspedition.com sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/vamtrans.ro.

ȘTIRI