Sediul Poliției Locale Fălticeni va fi modernizat și dotat. Costurile se ridică la peste 300.000 de leiLocal

Sediul Poliției Locale Fălticeni va fi modernizat și dotat. Costurile se ridică la peste 300.000 de lei

       Accesări: 1119

Bani mai mulți la capitolul ordine publică. Polițiștii Locali din Fălticeni activează într-un sediu impropriu, vechi și care va intra în reparații pentru a avea condiții mai bune. Clădirea unde își desfășoară activitatea oamenii legii este în stare avansată de degradare.

Pereții sunt crăpați, iar tencuiala de la exterior a căzut în mai multe locuri. Nici acoperișul nu este mai bun. Ploaia se infiltrează fără prea mari dificultăți în interiorul sediului Poliției Locale.

Imobilul are nevoie de reparații urgente.

Autoritățile locale au plănuit să aloce din bugetul local fonduri pentru modernizare și reparații, mai ales că în ultimii 40 de ani nu s-au făcut decât mici intervenții

Costurile lucrărilor se ridică la 305.000 lei.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Imobilul făcea parte din corpul vechi la Școlii Generale nr.1 (azi Școala „Alexandru Ioan Cuza”). Într-o perioadă, aici s-au desfășurat cursuri, apoi clădirea a devenit depozit pentru materiale școlare, după care a fost transformată în biblioteca unității de învățământ.

Municipalitatea fălticeneană a alocat fonduri și pentru achiziția de noi dotări și mobilier în valoare de 20.000 de lei.

Sediul va avea un sistem de monitorizare video, care va costa 15.000 de lei.

Poliția locală va primi și două noi autoturisme, pentru care s-au alocat 102.000 lei. Autoritățile locale vor cumpăra două Dacii Logan pentru activitățile de patrulare, intervenții, pază, menținerea ordinii publice.

Bugetul total alocat pentru reparații și achiziții se ridică la 442.000 de lei.

ȘTIRI