Accesări: 4759

Sprijin și solidaritate pentru de cadrele medico-sanitare fălticenene. Tot mai mulți oameni de bine sunt alături de cei care luptă cu noul coronavirus, oferind donații în banii pentru ca doctorii și asistentele să fie protejați și să-și poată continua în siguranță munca de zi cu zi, pentru ca la rândul lor să-i poată vindeca pe cei suferinzi. Din acest motiv salariații Primăriei Cornu Luncii au strâns bani cu care vor fi cumpărați materiale de protecție pentru contaminarea cu noul coronavirus.

40 de angajați din administrația locală condusă de edilul Gheorghe Fron au pus mână de la mână și vor să dea un exemplu și pentru alte primării din zona Fălticeni.

Toți banii care s-au strâns vor donați zilele viitoare.

„Sunt mândru de colegii mei și de aleșii locali pentru acest gest deosebit. Suntem solidari cu medicii și asistentele din Fălticeni care sunt în linia întâi și care luptă cu această epidemie. Au toată stima și respectul nostru!”, ne-a declarat primarul Fron. „Aici se tratează copiii noștri, părinții și bunicii noștri, și vrem să arătăm că, în aceste momente deloc ușoare pentru ei, noi suntem cu inima și gândul alături de medicii din Fălticeni pe care îi susținem în efortul lor de a oferi un act medical de calitate.”

Primar Gheorghe Fron

Angajații primăriei și aleșii din Consiliul Local Cornu Luncii vor dona cadrelor medico-sanitare din spitalul Fălticeni suma de 23.000 de lei.

Banii provin de la toți cei 40 de salariați ai administrației locale și de la toți cei 15 consilieri locali.

În capul listei se află primarul Gheorghe Fron care a donat 2.000 de lei.

Viceprimarul și secretarul general al comunei au donat câte 1.000 de lei. Restul salariaților au dăruit cât au putut, sume între 100 și 500 de lei, dar au dăruit, ca și colegii lor, din inimă.

Atât ei, cât și edilul Fron au ținut să-i încurajeze pe medicii și personalul sanitar al spitalului fălticenean pe care i-au numit „eroi în uniforme albe, eroi care luptă cu un inamic perfid”.

ȘTIRI